Julehjælp

 

Flere tusinde børn lever i fattigdom i Danmark – derfor julehjælp!

Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladet samler ind  til fattige familier og deres børn, så de også kan få en jul med god mad og gaver.

Stotteelement_generelt_hjemmesideDet går værst ud over børnene

De fattige familier, f.eks. en enlig mor med to børn, har i forvejen svært ved at få pengene til at slå til, så julen er derfor en ekstra hård tid. Det går ud over børnene, der ikke har noget at glæde sig til og føler sig uden for, når andre børn taler om julen.

Vores mål

Vi kunne sidste år hjælpe mere end 5.000 familier, der søgte om julehjælp. Det er vores mål i år at uddele julehjælp til mange flere børnefamilier.

Vi frygter – på baggrund af mange henvendelser til os – at behovet er meget stort. For at kunne hjælpe så mange som muligt er det derfor nødvendigt med din støtte.

Hvem får julehjælp?

Julehjælpen fordeles over hele Danmark bl.a. via Dansk Folkehjælps lokalafdelinger.

Alle, der modtager julehjælp, har ansøgt og er blevet indstillet af socialforvaltningen i deres kommune. På den måde sikrer vi, at julehjælpen går til de mest trængende familier.

Hver familie får en pakke til en værdi af 1.500 kr. bestående af kolonialvarer og 1 gavekort til en sportsforretning og 1 gavekort til en legetøjsforretning. Hver indsamlet krone går ubeskåret videre til julepakker til familierne.

 

 

 

 

 

 

FacebookTwitterGoogle+Del
 

Bliv frivillig

Som frivillig i Dansk Folkehjælp er du med til at gøre en forskel for andre, samtidig med du selv får en masse gode oplevelser.

Hjælp os med at hjælpe andre.

Meld dig som frivillig

Bliv Folkehjælper

Som FOLKEHJÆLPER er du én af vores helt faste støtter.

Der er mange hænder der rækker ud efter hjælp – så hjælp os med at hjælpe andre.

Meld dig som FOLKEHJÆLPER

Medlemsområdet

Er du medlem, kan du logge ind på medlemsområdet her.

Medlemsnr.
Nøgle

Tilmelding til nyhedsbrev

Navn
Email

 

Læs nyhedsbrevet (arkiv)...

© 2014 Dansk Folkehjælp - post@folkehjaelp.dk - Tlf. 70 220 230