Forside > Nyheder > Salg af genbrugstøj skal styrke det frivillige sociale arbejde i Odense

Salg af genbrugstøj skal styrke det frivillige sociale arbejde i Odense

Mandag den 2. juli åbnede Dansk Folkehjælp ny genbrugsbutik i Odense. Genbrugsbutikken bliver bestyret af frivillige, og omsætning fra salget i butikken går til fattige familier og andre udsatte befolkningsgrupper i lokalområdet.

Genbrugstøj præger i stigende grad moden og bybilledet i mange byer i Danmark, og det samme gør desværre socialt udsatte befolkningsgrupper i en lang række byer og områder landet over. De to tendenser har Dansk Folkehjælp taget konsekvensen af og åbner endnu en genbrugsbutik – nu i Odense, som skal sælge billigt genbrugstøj til gavn for socialt udsatte personer.

Formand i Dansk Folkehjælp Ib Jensen udtaler:
”Dansk Folkehjælp sætter de kommende år fokus på at styrke det frivillige sociale arbejde via vores lokalafdelinger og frivillige. Et af redskaberne til at nå dette mål er salg af genbrugstøj igennem en række nyåbnede butikker. Vi håber, at mange lokale borgere i Odense vil bakke op om den nye butik. Vi har både brug for deres genbrug, ligesom vi har brug for mange frivillige til at drive butikken. Overskuddet fra genbrugsbutikkerne geninvesteres i lokalområdet, eksempelvis giver det lokalafdelingen mulighed for at anvende dele af overskuddet til julehjælp, feriehjælp og afdelingens omsorgsarbejde for ensomme ældre.

Dansk Folkehjælps genbrugsbutik åbner i Vindegade 73, 5000 Odense C.
Butikken åbner første gang den 2. juli kl. 10:00.

På mandag den 9. juli afholdes der åbningsreception i butikken fra kl. 15-17, hvor alle samarbejdspartnere, medlemmer, kunder, samarbejdspartnere og alle interesserede er velkomne.

Stig Rossen vil kaste stjernestøv over receptionen og klippe snoren til den officielle indvielse af butikken.

Med venlig hilsen
Dansk Folkehjælp