Forside > Nyheder > Julen er børnenes fest – også i Uummannag

Julen er børnenes fest – også i Uummannag

100 julekurve til Grønland

Dansk Folkehjælps lokalafdeling i Uummannaq har igen i år uddelt julehjælp til økonomisk trængte børnefamilier. Dette år har det været muligt at uddele julekurve til 100 familier i Uummannaq by og i de omliggende bygder. Lokalafdelingens medlemmer har i samarbejde med Kommunen fundet frem til de familier, der er hårdest trængt, og byens velvillige købmand har uden beregning sørget for, at alle julekurve i denne uge er leveret til de glade modtagere af hjælpen.

Lokalafdelingen gør denne jul ekstra meget for at give udsatte børn en god jul. Udover uddeling af julehjælp arrangerer lokalafdelingen på søndag juletræsdans for ikke-skolesøgende børn i alderen 0 – 6 år. Juletræsdansen, der er en gammel tradition, er populær blandt børnene i Uummannaq og i bygderne – måske fordi julemanden, der i øvrigt bor i Uummannaq, kommer på besøg med godter til børnene.