Forside > Nyheder > TV-kokken Claus Holm bliver ambassadør for Dansk Folkehjælp

TV-kokken Claus Holm bliver ambassadør for Dansk Folkehjælp

Lysten til at gøre en forskel for udsatte børn i Danmark, har fået TV-kokken Claus Holm til at sige ja til at være ambassadør for Dansk Folkehjælp.

Claus Holm har de seneste år stået bag en række aktiviteter for udsatte børn og unge, som er i kontakt med Dansk Folkehjælp. Han har sammen med sundhedsekspert og Dansk Folkehjælp-ambassadør Christian Bitz afholdt en række temadage og events, hvor der har været fokus på sund og billig mad, sammen med deltagere på Dansk Folkehjælps ferieophold. Claus Holm har igennem dette arbejde været tæt på de familier og udsatte børn, som Dansk Folkehjælp støtter igennem sit frivillige sociale arbejde. Derfor er det også naturligt, at Claus Holm nu bliver en fast bestanddel af Dansk Folkehjælps ambassadørkorps.

Claus Holm brænder for at gøre noget for udsatte børn i Danmark. Han udtaler om det nye ambassadørskab: – ”jeg er så stolt af at være en del af dem, som kan være med til at hjælpe og samtidig får lov at møde ungerne i øjenhøjde, hvor det handler om måltidet. Jeg forstår ikke, at vi kan samle millioner ind til andre steder i verden, men ikke vil se fattigdommen i øjnene herhjemme. Den er her og den bliver værre og værre. Jeg vil til enhver tid stille mig op og kæmpe kampen for hver lille dreng og pige, så ingen børn i Danmark skal vokse op i fattigdom” – citat slut.

Om Claus Holm
Claus Holm driver til daglig Sans og Samling fra sit køkkenværksted på Fyn med smagsværksted, mad ud af huset og foredrag. Claus Holm er en fast bestanddel af kokkeholdet hos GO’ Morgen Danmark og holder desuden foredrag og workshops med sundhedseksperten Christian Bitz, hvor der bygges bro mellem sundhed og smag.

Dansk Folkehjælps nuværende ambassadørgruppe:
– Kommunikationsrådgiver og tidligere TV-vært, Vibeke Hartkorn
– TV-vært, Camilla Martin
– TV-vært, musiker og forfatter, Annette Heick
– Direktør Arbejdernes Landsbank, Gert Jonassen
– Tidligere LO formand, Hans Jensen
– Salgsdirektør for Star Tour, Stig Elling
– TV-vært, Mai-Britt Vingsøe Andersen
– Skuespiller og sanger, Kurt Ravn
– Tv-vært, Jakob Kjeldbjerg
– Dirigent, Frans Rasmussen
– Musiker, Mike Tramp
– Administrerende direktør for Klausen + Partner, Hans-Henrik Søndersted-Olsen
– Kreativ direktør for Have Kommunikation, Christian Have
– Direktør for Aalborg Kultur- og Kongrescenter, Ernst Trillingsgaard
– Tidligere minister, Helle Degn
– Sundhedsrealist og ernæringsekspert, Christian Bitz

Med venlig hilsen
Dansk Folkehjælp