Forside » Nyheder » Nyt online magasin ser dagens lys

Nyt online magasin ser dagens lys

Dansk Folkehjælp har hermed fornøjelse af, at kunne udsende vores nye online publikation FOLKEHJÆLPEN. Fremadrettet udsendes bladet 6 gange årligt, og erstatter vores gamle trykte medlemsmagasin som vi udsendte 4 gange årligt.

Både medlemspublikation og temanumre
Vores nye online publikation udkommer hver 2 måned, startende fra ultimo februar. Vi har valgt i 2013 at sætte fokus på en række temaer, således vil i henover året blive præsenteret for en række prioriteret arbejdsområder og aktiviteter som lige nu er højdespringerne i Dansk Folkehjælp.

Tema om genbrug
Første nummer af FOLKEHJÆLPEN handler om vores nye satsningsområde genbrug. I dette temanummer kan i møde konsulenten som har ansvaret for dette arbejde i Dansk Folkehjælp, og nogen af de mange frivillige som i Dansk Folkehjælp knokler for denne sag, og endnu vigtigere få inspiration til hvordan du som frivillige kan være med i dette arbejde.

Vi håber alle vore læsere tager godt imod det nye FOLKEHJÆLPEN

Læs FOLKEHJÆLPEN NR 103 her

Forside til hjemmesiden