Forside » Nyheder » Safari Live 2016 er klar med program

Safari Live 2016 er klar med program

Safari Live 2016 er klar med program – og udvider med nyt klassisk koncept om søndagen

Dansk Folkehjælp kan nu løfte sløret for programmet for Safari LIVE, der finder sted lørdag den 18. juni 2016. Samtidig lanceres også et helt nyt koncept, Safari CLASSIC, som afholdes den følgende dag for første gang. Begge dele sker i samarbejde med Knuthenborg Safaripark.

Billetsalg starter i dag torsdag den 10. december via Billetnet.dk

Lørdag den 18. juni 2016 kommer savannen atter til at gynge med god musik, når Dansk Folkehjælp i samarbejde med Knuthenborg Safaripark præsenterer Safari LIVE.

Der er endnu engang lagt op til fest på elefantmarken midt i Knuthenborg Safaripark, når Lolland-Falsters store familiekoncert, Safari LIVE præsenterer tre populære kunstnere: GNAGS, SCARLET PLEASURE og RASMUS WALTER.

For børn og barnlige sjæle vil SEBASTIAN KLEIN underholde med sit Skøre Safarishow, ledsaget af underholdning fra Knuthenborg Safaripark.

Safari CLASSIC om søndagen
Safari LIVE har fået vokseværk og udvider programmet i 2016 med et nyt koncept: Safari CLASSIC.

Søndag den 19. juni 2016 kl. 14.00 lyder tonerne fra to legendariske danske navne, nemlig LIS SØRENSEN og SEBASTIAN, begge akkompagneret af Livgardens Musikkorps. Sebastian og Lis Sørensen går på scenen for at dele ud af de mange sangskatte fra deres imponerende karrierer.

Søndagen kommer også til at byde på gode oplevelser i børnehøjde, men disse vil initiativtagerne bag endnu ikke løfte sløret for.

Den oplagte familieudflugt
Ud over koncerterne er der rig mulighed for at få dage fyldt med oplevelser. Familier kan med fordel samme dag besøge Tigerskoven og Savannen samt de spændende natur- og vandlegepladser i Knuthenborg Safaripark. Parken holder normalt åbent frem til koncerten, og man kan købe en samlet billet til både Safariparken og koncerten via Billetnet.dk.

Overskuddet går til Dansk Folkehjælps arbejde for udsatte børn.

Generalsekretær Klaus Nørlem udtaler: ”Safari Live blev i 2015 cementeret som en begivenhed, som samlede hele Lolland, Falster og Sydsjælland. Den succes vil derfor blive en tilbagevendende begivenhed. Ligesom sidste år har vi et ønske om, at koncerten skal samle hele familien. Derfor har vi valgt at udvide vores program til også at omfatte søndag den 19. juni, og her er der fokus på en anden musikgenre – nemlig det mere klassiske i samspil med Sebastian og Lis Sørensen, som både solo og i fællesskab vil fremføre de sange, som vi alle kender og kan synge med på”.

Læs meget mere om Safari LIVE og Safari CLASSIC på Safarilive.dk.

#safarilive #safariclassic #folkehjælp