Forside > Nyheder > Safari LIVE præsenterer Reem

Safari LIVE præsenterer Reem

I forvejen bidrager store danske navne til feststemning på savannen i Knuthenborg Safaripark, når Safari LIVE løber af stablen lørdag den 18. juni 2016. Men nu vil Knuthenborg Safaripark også blive fyldt af X Factor, når dette års finaledeltager Reem står klar til at indtage scenen.

Billetsalget er startet, og billetter kan købes via Billetnet.dk

Først blæste hun X Factorstudiet omkuld med sin udgave af Adeles hitnummer ’Hello’. Så indtog hun x-factorfinalen i en hed duet med både Christopher og den amerikanske rapper Brandon Beal. Nu indtager X-FACTOR REEM savannen i Knuthenborg i selskab med de populære danske kunstnere: GNAGS, SCARLET PLEASURE og RASMUS WALTER, når Lolland-Falsters store familiekoncert Safari LIVE løber af stablen lørdag den 18. juni 2016.

Safari LIVE, der præsenteres af Dansk Folkehjælp i samarbejde med Knuthenborg Safaripark, cementerede sig i 2015 som en begivenhed, som samlede hele Lolland, Falster og Sydsjælland.

Generalsekretær Klaus Nørlem udtaler følgende om tilføjelsen af Reem til programmet: ”Vi er rigtig glade for tilføjelsen af Reem til programmet. Hun bidrager i høj grad til vores ønske om, at koncerten skal samle hele familien. At de mange familier, som har fulgt hendes optræden foran tv-skærmene de sidste måneder, nu kan samle sig omkring scenen i Safariparken og glædes ved liveoplevelsen er helt i tråd med hele grundtanken bag Safari Live.”

Tidligere ’Lille Nørd’-vært Katrine Bille underholder for de mindste
Foruden Reem og lørdagens mange andre gode koncertoplevelser vil den tidligere ’Lille Nørd’-vært KATRINE BILLE desuden give de mange børn og barnlige sjæle en kæmpe musikalsk og festlig oplevelse, når hun laver sjov og ballade med sang, udklædning og underholdning fra Knuthenborg Safaripark.

Safari CLASSIC indtager søndagen
Programmet er i år udvidet til også at omfatte søndag den 19. juni 2016 kl. 14.00, hvor det nye koncept Safari CLASSIC vil indbyde til godt humør og fællessang til tonerne fra de to danske musiklegender LIS SØRENSEN og SEBASTIAN. Her vil de begge blive akkompagneret af Livgardens Musikkorps, mens de deler ud af de mange sangskatte fra deres imponerende karrierer.

Søndag vil ligesom lørdag også byde på sjove og spændende oplevelser i børnehøjde, men det løfter initiativtagerne først sløret for senere.

Den oplagte familieudflugt 
Foruden de mange koncertoplevelser vil dagene samtidigt kunne fyldes af besøg til både Tigerskoven, Savannen og Knuthenborg Safariparks øvrige spændende natur- og vandlegepladser, der er et oplagt mål for mange familier. Parken holder normalt åbent frem til koncerterne, og man kan købe en samlet billet til både Safariparken og koncerten via Billetnet.dk.

Overskuddet går til Dansk Folkehjælps arbejde for udsatte børn.

Læs meget mere om Safari LIVE og Safari CLASSIC på www.safarilive.dk.

#folkehjælp #safarilive #safariclassic