Forside > Nyheder > Sofie Linde styrer slagets gang til SAFARI LIVE

Sofie Linde styrer slagets gang til SAFARI LIVE

Det bliver den charmerende Sofie Linde, der kommer til at styre slagets gang, når savannen i Knuthenborg Safaripark atter gynger med god musik lørdag den 18. juni 2016 til Safari LIVE. Her kommer hun til at præsentere de store danske navne SCARLET PLEASURE, RASMUS WALTER og GNAGS. Samtidig bliver det et glædeligt gensyn med dette års X Factor finaledeltager Reem.

Billetsalget er startet, og billetter kan købes via Billetnet.dk

Børneværten Sofie Linde, der i år havde sin debut som vært på dette års X Factor, skifter lørdag d. 18.juni scenen i DR byen ud med scenen på elefantmarken i Knuthenborg Safaripark for at styre slagets gang, når Lolland Falsters store familiekoncert Safari LIVE løber af stablen for andet år.

Safari LIVE, der præsenteres af Dansk Folkehjælp i samarbejde med Knuthenborg Safaripark, cementerede sig i 2015 som en begivenhed, der samlede hele Lolland, Falster og Sydsjælland. I år er der så endnu engang lagt op til fest, når Sofie Linde står klar til at præsentere de populære danske kunstnere: SCARLET PLEASURE, RASMUS WALTER og GNAGS. Sofie tager derudover finalisten REEM fra dette års X Factorfinale med sig.

Dansk Folkehjælps generalsekretær Klaus Nørlem har stor tiltro til Sofie Linde som tovholder for dette års Safari Live: ” Vi er rigtig glade for, at Sofie har sagt ja til at være konferencier på dette års Safari LIVE. Hun er om nogen en person, der forstår, hvordan man samler hele familien, hvilket er hele grundtanken for Safari LIVE. Det har hun ikke bare vist med sin debut som vært på x factor, men også i de mange børne- og ungdomsprogrammer som hun har været en del af. ”

Foruden lørdagens mange gode koncertoplevelser vil den tidligere ’Lille Nørd’-vært KATRINE BILLE desuden give de mange børn og barnlige sjæle en kæmpe musikalsk og festlig oplevelse, når hun laver sjov og ballade med sang, udklædning og underholdning fra Knuthenborg Safaripark.

Safari CLASSIC indtager søndagen
Programmet er i år udvidet til også at omfatte søndag den 19. juni 2016 kl. 14.00, hvor det nye koncept Safari CLASSIC vil indbyde til godt humør og fællessang til tonerne fra de to danske musiklegender LIS SØRENSEN og SEBASTIAN. Her vil de begge blive akkompagneret af Livgardens Musikkorps, mens de deler ud af de mange sangskatte fra deres imponerende karrierer.

Søndag vil ligesom lørdag også byde på sjove og spændende oplevelser i børnehøjde, men det løfter initiativtagerne først sløret for senere.

Den oplagte familieudflugt
Foruden de mange koncertoplevelser vil dagene samtidigt kunne fyldes af besøg til både Tigerskoven, Savannen og Knuthenborg Safariparks øvrige spændende natur- og vandlegepladser, der er et oplagt mål for mange familier. Parken holder normalt åbent frem til koncerterne, og man kan købe en samlet billet til både Safariparken og koncerten via Billetnet.dk.

Overskuddet går til Dansk Folkehjælps arbejde for udsatte børn.

Læs meget mere om Safari LIVE og Safari CLASSIC på www.safarilive.dk.