Vi søger en Udviklingskoordinator – Er det dig?

08. februar 2017

Udviklingskoordinator

Vil du have et meningsfuldt arbejde, hvor du gør en forskel for de mest udsatte i verden ved at stå i spidsen for Dansk Folkehjælps langsigtede udviklingsprojekter på det internationale område? Så er du måske vores nye kollega?

Dansk Folkehjælp arbejder rettighedsbaseret og fattigdomsorienteret. For at overvinde fattigdom arbejder Dansk Folkehjælp i tæt samarbejde med lokale civilsamfundspartnere og borgerne i det østlige Afrika for at opnå en øget forståelse for deres basale rettigheder og sikre at de bliver indfriet. Dansk Folkehjælp støtter partnere i deres deltagelse i nationale og lokale myndigheders politikformulering og planlægningsprocesser for at sikre, at borgernes egne behov og prioriteringer på vand-, sanitet- og hygiejneområderne er inkluderet.

Læs stillingsopslaget her.

 

 

FacebookTwitterGoogle+Del

 

Bliv frivillig

Som frivillig i Dansk Folkehjælp er du med til at gøre en forskel for andre, samtidig med du selv får en masse gode oplevelser.

Hjælp os med at hjælpe andre.

Meld dig som frivillig

Bliv Folkehjælper

Som FOLKEHJÆLPER er du én af vores helt faste støtter.

Der er mange hænder der rækker ud efter hjælp – så hjælp os med at hjælpe andre.

Meld dig som FOLKEHJÆLPER

Medlemsområdet

Er du medlem, kan du logge ind på medlemsområdet her.

Medlemsnr.
Nøgle

Tilmelding til nyhedsbrev

Navn
Email

 

Læs nyhedsbrevet (arkiv)...

© 2014 Dansk Folkehjælp - post@folkehjaelp.dk - Tlf. 70 220 230