Forside » Nyheder » Lidl donerer mad til 100 familier i påsken

Lidl donerer mad til 100 familier i påsken

MADSPILD: Påsken står for døren, og traditionen tro fejrer mange danskere højtiden ved at hygge sig sammen omkring et bord fyldt med dejlig mad og drikke. En glæde, som socialt udsatte danskere typisk ikke har råd til. Derfor kickstarter dagligvarekæden Lidl nu et initiativ i sine fem butikker i Aarhus, hvor 100 udvalgte familier kan få overskudsmad i påskedagene.

Lidl deler overskudsmad ud onsdag og lørdag i påsken

Dagligvarekædekæden vil med initiativet reducere madspildet i butikkerne og samtidig hjælpe socialt udsatte danskere til at få en påske med mad på bordet. Lidl tester konceptet i fem Aarhus-butikker med det mål at uddele overskudsmad og varer til 100 familier. Hvis konceptet viser sig at være en succes, vil Lidl se på potentialet for at kunne hjælpe endnu flere familier i de kommende år.

“I Lidl har vi stort fokus på at reducere madspild i butikkerne og har også iværksat tiltag som informationsbrochurer og forskellige tilbudsløsninger, som hjælper kunden til at mindske madspildet i sin egen husholdning. Det giver derfor god mening for os, i forbindelse med påskens helligdage, at minimere madspildet endnu mere ved, i samarbejde med Dansk Folkehjælp, at donere overskudsvarer fra vores fem butikker i Aarhus til glæde for omkring 100 trængte familier,” forklarer Tina Kaysen, CSR-ansvarlig hos Lidl.

Overskudsmaden vil onsdag før påske blive uddelt i fem Lidl-butikker i Aarhus til 50 familier og igen påskelørdag kl. 21.00 fra de samme fem butikker til yderligere 50 familier.

Varerne afhentes:

Onsdag den 12. april kl. 21.00
Lørdag den 15. april kl. 21.00

Share On Facebook