Forside > Nyheder > FOLKEHJÆLPEN er atter på gaden

FOLKEHJÆLPEN er atter på gaden

Så er vores onlinemagasin FOLKEHJÆLPEN atter på gaden med artikler fra både ind- og udland.

I denne udgave af FOLKEHJÆLPEN kan du blandt andet møde nogle af dem som netop har været på ferie med Dansk Folkehjælp eller de fantastiske frivillige som gør det muligt for os, at sende tusindvis af børn og unge på ferieophold.

Du kan også nyde et lille udpluk af mange billeder fra vores 110 års fødselsdagsfest på Rådhuspladsen den 31. juli 2017, eller læse mere om hvordan børnene i Tanzania lærer om vand, sanitet og hygiejne.

Læs FOLKEHJÆLPEN her. 

God fornøjelse.

Drengene har mulighed for at deltage i alle aktiviteterne, som pædagogerne arrangerer. Men ofte har de også brug for at finde på deres egne aktiviteter, hvor de ikke nødvendigvis er under opsyn.