Forside > Nyheder > Lokal fadøl i hanerne til Safari LIVE

Lokal fadøl i hanerne til Safari LIVE

Når portene åbnes og Dansk Folkehjælp byder velkommen til dette års Safari LIVE i Knuthenborg Safaripark den 23. og 24. juni 2018 vil det være med kolde og velsmagende øl i taphanerne fra Krenkerup Bryggeri på koncertpladsen.

Når KARL WILLIAM, CHRISTOPHER, SHAKA LOVELESS, IDA CORR og POUL KREBS i Sankthans-weekenden spiller op til to festlige og musikalske dage for hele familien på Elefantmarken i Knuthenborg Safaripark, krydres den gode musik med en god og velsmagende fadøl fra Krenkerup Bryggeri.

Generalsekretær Klaus Nørlem glæder sig meget over samarbejdet: ”Vi er rigtig glade for at byde Krenkerup Bryggeri velkommen på Elefantmarken. Det betyder meget for os, at lokale virksomheder har lyst til at bakke op om arrangementet – både som sponsor og leverandør”.

Når Krenkerup Bryggeri slår ølvognen op på Elefantmarken, byder den på et udvalg af de populære lokale øl, så der noget godt til ganen både til ham og hende.

Kommunikationsansvarlig på Krenkerup, Louise Berling Brun, glæder sig også over de nye samarbejdsrelationer: ”Krenkerup Bryggeri er meget glade for at være en del af Safari LIVE 2018. Der venter gæsterne en dag fyldt med gode oplevelser, og det betyder meget for os, at gæsterne under oplevelserne kan nyde øl fra dét lokale bryggeri på Lolland-Falster. Vi har i forvejen et rigtig godt samarbejde med Knuthenborg Safaripark, som jo ligger græs til arrangementet, og vi ser frem til et ligeså godt samarbejde med Dansk Folkehjælp”.

”Som sponsor for Safari LIVE er vi ikke kun med til at bakke op om et fantastisk arrangement lokalt. Vi støtter også Dansk Folkehjælps fantastiske arbejde, og vi håber, at rigtig mange har lyst til også at støtte ved at købe billetter til årets musikfest for hele familien”.

En weekend i familiens tegn
Ud over de mange fede koncerter byder weekenden i Knuthenborg Safaripark også på mange andre oplevelser. Tag hele familien med og besøg Dinosaurskoven, Tigerskoven, Savannen og de spændende natur- og vandlegepladser, som Knuthenborg Safaripark har at byde på. Parken holder nemlig åbent som normalt op til koncerterne.

Læs mere på safarilive.dk og køb billet på ticketmaster.dk

Overskuddet for Safari LIVE og Safari CLASSIC går til Dansk Folkehjælps arbejde for udsatte børn. Dansk Folkehjælp er en non-profit, upolitisk og demokratisk hjælpeorganisation, som giver støtte til udsatte grupper i både Danmark og udlandet.

safailive_krenkerup