Skip to content
Forside > Nyheder > FOLKEHJÆLPEN

FOLKEHJÆLPEN

Så er FOLKEHJÆLPEN atter på gaden.

Mange danskere ser tilbage på sommeren med dejlige minder om udlandsrejser, uforglemmelige oplevelser og masser af gaver med hjem.  Men sådan er virkeligheden ikke for alle…. Tusindvis af familier er afhængig af en hjælpende hånd for at komme på ferie.

Dansk Folkehjælp er Danmarks største formidler af feriehjælp til landets fattigste familier, og i år fik flere familier end nogensinde få et afbræk fra en trængt hverdag med Dansk Folkehjælps feriehjælp, da organisationen hjalp 3.500 voksne og børn til en god ferie henover sommeren.

Mød Christina Holmstrøm og hende tre børn, der var på ferieophold i Blåvand med 14 andre familier.

Eller mød Mr. Feriehjælp alias Brian Nielsen, der i 21 år har brugt én uge af sin sommerferie som frivillig på Dansk Folkehjælp Vesthimmerlands sommerlejre.

Læs FOLKEHJÆLPEN her.