Forside > Nyheder > Føler at jeg har fejlet

Føler at jeg har fejlet

Har 2000 pr. måned og føler at jeg har fejlet: Mor til fire søger julehjælp. Liselotte Poulsens sønner bor hos plejefamilie, fordi deres mor lider af angst og depression – og af dårlig samvittighed over at være for syg til at kunne have sine sønner.

Liselotte Poulsens største ønske i det snarlige 2019 er, at hendes to sønner på ni og 11 år kommer hjem og bor hos deres mor. Drengene blev frivilligt anbragt hos en plejefamilie i Give i Sydjylland for fire år siden i forbindelse med, at deres mor var indlagt med angst og depression i en længere periode.

– Jeg savner dem frygtelig meget, men det er nok desværre ikke realistisk, at ønsket går i opfyldelse i det nye år, siger Liselotte Poulsen i den julepyntede stue i den 104 kvadratmeter store lejlighed i Vejle.

Føler jeg har svigtet og fejlet
Den 38-årige kvinde betaler en høj pris for sin mangeårige kamp med blandt andet angst og depression. Ikke alene savner hun sine i alt fire børn, hun kæmper også med en presset økonomi og en kronisk dårlig samvittighed over ikke at kunne tage vare på sine to yngste børn. Liselotte Poulsen har også to døtre på 18 og 20 år, som bor hos deres far og Liselottes første mand i en mindre by ved Randers.

– Jeg føler, at jeg har fejlet som forælder, og at jeg har svigtet mine drenge, selv om jeg jo ikke kan gøre for, at jeg er syg, siger Liselotte Poulsen og fortsætter selvbebrejdende:

– Jeg føler også skyld i forhold til, at jeg ikke noget tidligere sagde fra over for drengenes far.

Læs hele artiklen her. 

Kilde: Ekstra Bladet
Foto: Claus Bonnerup

julehjaelp_2018_liselotte poulsen