Forside > Nyheder > Julen er hjerternes fest

Julen er hjerternes fest

Poul Due Jensens Fond donerer to millioner kroner til årets julehjælpsindsamlinger i 2018. Det er mere end en fordobling i forhold til sidste år, hvor fonden donerede i alt 800.000 kroner til fire organisationer.

– Julen er hjerternes fest, og vi håber, vores bidrag kan hjælpe til, at flere kan mærke det.

Sådan siger direktør Kim Nøhr Skibsted fra Poul Due Jensens Fond (Grundfos Fonden) om de to millioner kroner, fonden netop har doneret til årets julehjælpsindsamlinger.

Fra 800.000 til to millioner
De to millioner kr. er mere end en fordobling i forhold til sidste år, hvor fonden donerede i alt 800.000 kroner til fire organisationer.

Kim Nøhr Skibsted forklarer de ekstra julehjælps-penge i 2018 således: – I en tid, hvor den sociale samvittighed og medmenneskeligt ansvar har det med at forsvinde fra samfundets radar, er det vigtigere end nogensinde at støtte de organisationer, der med deres indsigt og engagement er med til at hjælpe familier og børn med at få en ordentlig jul.

Helt konkret hjælp til mere end 300 familier
De fire organisationer, som hver får 500.000 til årets julehjælp er: Mødrehjælpen, Frelsens Hær, Børnehjælpsdagen og Dansk Folkehjælp.

– Vi er i Dansk Folkehjælp utrolig taknemmelig for den flotte donation fra Den erhvervsdrivende fond bag Grundfos, Poul Due Jensens Fond. Det betyder helt konkret, at vi kan hjælpe mere end 300 familier til en god jul alene med den flotte håndsrækning vi her har fået, fantastisk!, siger Klaus Nørlem, generalsekretær i Dansk Folkehjælp.

julehjaelp_2018_kim skibsted_poul due jensens fond