Forside > Nyheder > Mette ligger gigtsyg i sin seng

Mette ligger gigtsyg i sin seng

Mette ligger gigtsyg i sin seng i flere dage i træk. Hun drømte om karriere i Hollywood, men finder nu rigeligt med livsglæde i moderrollen for sine to døtre.

Livet har ikke altid været så roligt og fredfyldt som henne i Sankt Andreas Kirke, cirka en halv kilometer fra, hvor Mette Welløv og hendes to døtre, Emma på syv og Ida på seks år, bor i den lille families lejlighed på Flyvervej i Randers.

Cirka 500 meter fra lejligheden aflægger mor og døtre nemlig jævnligt besøg i forbindelse med arrangementer som ‘kirke og kødsovs’ og gudstjenester om søndagen og ved højtiderne.

For 15 år siden så livet anderledes uroligt ud, da den dengang 18-årige Mette Welløv lærte Statsfængslet Møgelkær ved Horsens at kende indefra i en måned, efter at den unge kvinde under en bytur med sin storesøster røg i karambolage med politiet.

– Jeg har lært af sagen fra dengang, at man skal tale ordentligt til politiet – og i øvrigt til alle andre, tilføjer den nu 33-årige randrusianer, da vi møder hende en råkold decemberdag i den hyggelige og pinligt rene stuelejlighed i den nordlige periferi af Randers.

– Udover at lide af slidgigt, gigt, ptsd og kronisk stress lider jeg også af rengøringsvanvid, og jeg er i det hele taget en meget aktiv person, når min fysik tillader det, fortæller Mette Welløv om sit helbred, der har holdt hende væk fra arbejdsmarkedet de seneste otte år. Inden da nåede hun i ti år at arbejde som, ja, rengøringsassistent.

Læs hele artiklen her.

Kilde: Ekstra Bladet
Foto: Claus Bonnerup

julehjaelp_2018_mette velloev