Forside > Nyheder > Feriehjælp 2019

Feriehjælp 2019

Dansk Folkehjælp er Danmarks største formidler af ferieophold til landets fattigste familier, og der er nu åbnet for at søge om feriehjælp i håb om at få et afbræk fra en trængt hverdag.

Hvert år hjælper Dansk Folkehjælp fattige familier i Danmark, som ikke har råd eller overskud til at tage på ferie. Det påvirker især børnene, som tit oplever at måtte undvære ting, som er en selvfølge for deres klassekammerater. Med Dansk Folkehjælps feriehjælp får disse børn og deres forældre mulighed for at komme på en ferie, og det har stor betydning for børnene. De får både en uge fyldt med gode oplevelser og noget at fortælle klassekammeraterne efter ferien.

En uge med gode oplevelser i selskab med andre
Takket være de frivilliges dedikerede indsats, kan Dansk Folkehjælp igen i år tilbyde familierne et ferieophold fyldt med gode oplevelser. Der lægges vægt på, at opholdet er fyldt med sjove aktiviteter, som foregår i fællesskab med andre. Man samler så vidt muligt familier fra samme lokalområde på de forskellige ferier, så det er nemt at holde kontakten med dem, man har opbygget venskaber med i løbet af ferien.

Åbent for ansøgninger om feriehjælp
hjemmesiden kan man indtil den 30. april 2019 ansøge om feriehjælp. Her kan man også læse mere om de forskellige ferieophold.

For at komme i betragtning til feriehjælp fra Dansk Folkehjælp skal man have hjemmeboende børn under 18 år og være på overførselsindkomst – hvis man ansøger som forældrepar, skal begge forældre være på overførselsindkomst. Familierne, der bliver indstillet til feriehjælp, bliver visiteret af de sociale myndigheder i kommunerne for at sikre, at det er dem, der trænger mest, der modtager støtten.

Læs mere og ansøg her.

 

nyheder_feriehjaelp_2018