Forside > Nyheder > FOLKEHJÆLPEN

FOLKEHJÆLPEN

I denne udgave af FOLKEHJÆLPEN kan du læse om hvordan 4.000 førstehjælpere i Danmark Redder Liv er med til at skabe et trygge Danmark og nærmiljø. Den netop offentliggjorte evalueringsrapport viser blandt andet, at 85% af alle frivillige acceptere deres udkald for at yde livredende førstehjælp.

Genbrug ikke bare genbrug, som vi kender det fra gamle dage. Genbrug har mange perspektiver, og det signalerer ikke længere fattigdom, når man handler i en genbrugsbutik. Nu er det trendy, og Dansk Folkehjælp vil de kommende år åbne op mod fire nye genbrugsbutikker om året i Danmark.

Ikke alle familier har råd til livets næst-dyreste fest: konfirmationen. Læs om konfirmationshjælpen og mød to af familierne, som I år har modtaget en økonomisk håndrækning på 2.000 kr. til køb af konfirmationstøj, gaver eller ting til festen.

I Afrika er det traditionelt piger og kvinder, der er ansvarlige for at skaffe det daglige vand til brug i hjemmet. Rehema i Kibira slummen i Nairobi er desværre langt fra den eneste, der oplever overgreb – og for nogen ender det ligefrem i voldtægt eller uønsket graviditet. Når fattigdom og knaphed på vand skaber en utryg hverdag for piger og unge kvinder står Dansk Folkehjælp klar til at tage kampen op med mafiaen i den afrikanske slum. Hjælpen kommer bl.a. med nyt projekt finansieret af Danmarks Indsamling.

Læs FOLKEHJÆLPEN her.

slumkvarter_sex for vand