Forside > Nyheder > FOLKEHJÆLPEN

FOLKEHJÆLPEN

I denne udgave af FOLKEHJÆLPEN kan du læse mere om hvordan feriehjælpen er med til at hjælpe udsatte børnefamilier. Livslange ferieminder betyder nemlig meget – især for udsatte børn som ofte kommer tilbage efter sommerferien uden noget at fortælle om. Som Danmarks største formidler af ferieophold til landets udsatte og økonomiske trængte familier og børn, sender vi i år mere end 4.000 udsatte og fattige feriehjælpsansøgere – herunder 2.860 børn – på et gratis ferieophold et sted i Danmark henover sommeren.

Skattejagt, friluftsaktivteter, leg, dans er bare lidt af overskrifterne, der står på de 30 frivilliges to-do-liste over aktiviteter de kommende uger i Lalandia Rødby. Mød tre af vores frivillige der bruger en uge af deres ferie på at give udsatte børnefamilier et fantastisk ferieophold i Lalandia henover sommeren.

Med støtte fra Velux Fonden er Dansk Folkehjælp i gang med at starte EXCITOR, der er et helt nyt projekt der primært er rettet mod udsatte unge som har ingen eller ringe foreningstilknytning. Læs om de udsatte unge der får øget selvbevidsthed og en tro på at kunne gøre en forskel for andre i lokalforeninger.

Læs FOLKEHJÆLPEN her. 

vollyball_1800x1300