Forside > Nyheder > Officiel åbning af genbrugsbutik

Officiel åbning af genbrugsbutik

Tålmodighed og længere tids søgen bar i dag frugt, da Dansk Folkehjælp åbnede det sidste nye skud på stammen af genbrugsbutikker i Tinglev.

Fredag den 5. juli 2019 kl. 12.00 erklærede generalsekretær Klaus Nørlem genbrugsbutikken for åben på adressen Hovedgaden 19 (tidligere Sydbank) i Tinglev. De frivillige bag genbrugsbutikken har knoklet – både dag og nat – med at få lokalerne klar til åbning, og det er et flot resultat, som i dag blev taget i brug til gavn for lokalområdet.

“Jeg håber, at I allesammen her i Tinglev vil tage godt imod os. Vi kommer med de bedste intentioner om at skabe værdi for lokalsamfundet, og at denne genbrugsbutik kan blive til glæde og gavn – også for de familier som sommetider har det lidt svært”, udtalte Klaus Nørlem i forbindelse med sin åbningstale.

Åbningen blev markeret med en lille reception, og der var rig mulighed for at gøre en god handel.

Generelt om Dansk Folkehjælp genbrugsbutikker
Dansk Folkehjælps genbrugsbutikker rundt om i Danmark, sælger billigt genbrugstøj og brugsgenstande til dem, som har en stram økonomi, men også de mere miljø- og modebevidste forbrugere, der er på jagt efter unik genbrug.

Overskuddet fra genbrugsbutikkerne er med til at hjælpe udsatte børnefamilier med blandet andet feriehjælp og julehjælp.

aabning Tinglev