Forside > Nyheder > FOLKEHJÆLPEN

FOLKEHJÆLPEN

Glæd dig til denne udgave af FOLKEHJÆLPEN som er fyldt med skønne ferieberetninger og dejlige billeder fra de mange ferieophold gennem sommeren. 

I Dansk Folkehjælp mener vi, at alle børn fortjener gode ferieoplevelser og minder. Ja vi gør faktisk meget for at sikre, at så mange børn og familier får netop får den mulighed.

Sommeren er gået på hæld, og som Danmarks største formidler af feriehjælp til landets fattigste familier, ser vi nu tilbage på en sommer hvor flere børn og voksne end nogensinde før har fået et afbræk fra en svær hverdag. Vi har sendt 4.000 afsted på god sommerferie. En indsats som ikke er mulig uden vores trofaste bidragydere, og de mange dedikerede frivillige, som år efter år bruger en uge af deres egen ferie, for at give andre en oplevelse for livet.

Vi har samlet et udpluk af de mange skønne ferieminder i denne udgave af FOLKEHJÆLPEN. Så læn dig tilbage og nyd de sprudlenede ferieberetninger og skønne billeder fra de mange ophold gennem sommeren.

LÆS FOLKEHJÆLPEN HER.

 

feriehjaelp_ho bugt_2019_1800x1300px