Forside > Nyheder > FOLKEHJÆLPEN

FOLKEHJÆLPEN

Tag med på en spændende rejse i denne udgave af FOLKEHJÆLPEN, hvor vi sætter fokus på det internationale udviklingsarbejde i Dansk Folkehjælp.

Det internationale udviklingsarbejde i Dansk Folkehjælp tager udgangspunkt i FNs Verdensmål, og i de senere år har Dansk Folkehjælp i stigende grad rettet det internationale udviklingsarbejde mod forbedringer af vand- og sanitetsforhold for nogle af verdens fattigste. Indsatsen kræver, at organisationen er med på beatet i forhold til de globale udfordringer i sektoren, men også at netværket udvides ind i de kredse, der rent faktisk kan skabe rammerne for fremskridt.

Læs om programkoordinator Judith Omondi, der med base i Kenya skal understøtte gennemførelsen af det 3-årige vand- og demokratiprogram i Uganda, Tanzania, Kenya og Somalia. Med en direkte tilstedeværelse i Østafrika, er det Dansk Folkehjælps mål at styrke vores program og partnerskaber i regionen.

Eller læs hvordan mange års arbejde i Puntland i det nordlige Somalia, betyder at det er lykkedes for Dansk Folkehjælp at etablere sig i den sydlige del af det uroplagede land. Med inddragelse af civilsamfundet skal regeringen i delstaten Jubaland støttes i at udvikle en overordnet strategi for levering af vand og sanitet til indbyggerne.

Du kan også tage et smut med til Nairobis slum, og læse hvordan Dansk Folkehjælp tager kampen op mod mafia-lignende vandkarteller, der gør dagligdagen usikker for piger og yngre kvinder i et af de allerfattigste områder i millionbyen.

Rigtig god fornøjelse.

LÆS FOLKEHJÆLPEN HER

Folkehjaelpen_forside_nr. 143