Forside > Nyheder > Stor fokus på COVID19-smitte i Feriehjælpen

Stor fokus på COVID19-smitte i Feriehjælpen

Knap 4.000 personer får denne sommer glæde af Dansk Folkehjælps feriehjælp. Det betyder samtidig, at der er skærpet fokus på at beskytte vores feriegæster og frivillige mod mulige COVID19-smitte.

På et af vores mange ferieophold er en familie i uge 29 konstateret smittet med COVID-19. Den pågældende familie er straks ved positiv-testen hjemsendt i karantæne. De øvrige familier og frivillige på pågældende ferieophold i Bork Havn feriecenter er alle orienteret, og der er taget de nødvendige forholdsregler for resten af dette ferieophold. Tilsvarende er de lokale sundhedsmyndigheder orienteret om hændelsen, og der er fra disse afgivet vejledning til håndtering af det konkrete tilfælde. Feriecenteret og dens ansatte er tilsvarende orienteret om hændelsen.

COVID19_1800x1300