Forside > Nyheder > Feriehjælpen slog rekord – trods stor usikkerhed

Feriehjælpen slog rekord – trods stor usikkerhed

Efter nedlukningen af Danmark i marts måned, var der i lang tid stor usikkerhed omkring mulighederne for at kunne gennemføre Danmarks største feriehjælpsprogram. I sidste øjeblik lykkedes det, da myndighederne gav grønt lys for at nu var de svageste tur til at få gode oplevelser og ferieminder henover sommeren. Dansk Folkehjælps frivillige gennemførte med stor ansvarlighed og forsigtighed de mange ferieophold henover sommerferien.

I 2019 modtog vi 3.822 ansøgninger om feriehjælp, mens der i 2020 indkom intet mindre end 5.765 svarende til 17.300 personer. Med en stigning på over 50 procent i antallet af ansøgninger blev det for Dansk Folkehjælp en indikation på, at flere familier er presset økonomisk som en konsekvens af COVID-19.

I det nye nummer af Folkehjælpen bringer vi et udpluk af de fantastiske indtryk og oplevelser som familierne der søgte feriehjælp har haft. Du kan også læse om ferieopholdenes historiske perspektiv og møde Tenna, som fortæller om sine dejlige ferieuge med sin familie.

LÆS FOLKEHJÆLPEN HER

Rigtig god læselæst.

thumnail_1800x1300_folkehjaelpen_nr 146