Forside > Nyheder > Julehjælpsindsamling fra Øst til Vest

Julehjælpsindsamling fra Øst til Vest

HVEM VINDER? Der er lagt op til den helt store indsamlingsdyst, når Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladets landsdækkende Julehjælp indsamling bliver skudt i gang tirsdag den 1. december kl. 12.00. Dysten om at samle flest midler ind til Julehjælp udkæmpes mellem Øst- og Vestdanmark, og der er ingen tvivl om, at de garvede erhvervsfolk, der sidder i erhvervspanelerne i henholdsvis København og Århus, vil gå benhårdt efter at netop deres landsdel vinder.

For 14. år i træk
Siden Dansk Folkehjælp startede med at samle ind til Julehjælp til fattige børnefamilier i Danmark, har hele 81.349 familier modtaget Julehjælpspakker. Antallet af ansøgere har gennem årene været støt stigende, og i 2020 forventes et rekordantal. Covid-19 har ramt befolkningen, og især de mest udsatte er blevet hårdt spændt for. I 2019, hvor Øst-holdet løb af med sejren, lykkedes det erhvervspanelerne at indsamle hele 11.919.194 kr. Det var rekord, men i 2020 er der behov for endnu flere midler for at kunne uddele Julehjælp til alle ansøgere.

Læs mere om Julehjælp her

Øst vs. Vest 
Igen i år afvikles den store indsamlingsevent i samarbejde med Ekstra Bladet. Den 1. december kl. 12.00 – 13.00 mødes nogle af Danmarks mest markante erhvervsfolk i to erhvervspaneler – et i København og et i Århus. Via deres netværk vil de samle donationer ind, støttet op af de 13 lokale erhvervspaneler, der også afvikles i hele Danmark fra Frederikshavn til Nykøbing Falster. Som holdkaptajn for ØST stiller den adm. direktør Peder Stedal fra Elgiganten mens Anders René Jensen, Salgs- og marketingdirektør for Rema 1000, står i spidsen for team Vest i Århus.

Se mere på WWW.EKSTRABLADET.DK
Hele Julehjælpsindsamlingen kan ses på www.ekstrabladet.dk, hvor resultaterne for både Øst og Vest holdene vil blive fulgt tæt. Den spændende transmission byder bl.a. også på interview med deltagerne og muligheden for at opleve, præcis hvordan de vil kæmpe for at samle de mange millioner ind.

GIV EN HJÆLPENDE HÅND
Hvis du har lyst til at hjælpe enten team Øst eller Vest til at opnå det bedst mulige resultat, kan du donere et beløb via MobilePay på følgende numre:
ØST 444 445 (Sjælland og øerne)
VEST 488 488 (Fyn og Jylland)

Du kan også donere via vores hjemmeside lige her

erhvervspanel_oest_2018_1800x1300px