Forside > Nyheder > Coronafyret to gange

Coronafyret to gange

Kontanthjælp er ikke ligefrem et ord, der giver julelys i øjnene hos Torsten Christensen fra Horsens. Torsten levede en forholdsvis ubekymret tilværelse med både job og en god økonomi… Men så ramte corona-krisen!

Ikke alene har det forbandede virus kostet den 42-årige automekaniker to job inden for få måneder, pandemien og den deraf følgende arbejdsløshed har også tvunget Torsten til at stramme livremmen så snærende, at hverdagens kulørte oplevelser, såsom restaurant- og biografbesøg, er skåret væk.

“Førhen havde jeg 7-8.000 kroner til rådighed hver måned, når alle de faste udgifter var betalt. Det betød, at jeg uden at være direkte ødsel købte ind, hvor jeg ville og når jeg ville og uden at skele til prisforskelle på dagligvarer. Vi levede en forholdsvis ubekymret tilværelse i økonomisk forstand. Men nu har jeg kun 2.800 kroner på bundlinien, og så er jeg altså nødt til at være meget bevidst om, hvor, hvad og til hvilke priser, jeg køber ind”, fortæller Torsten Christensen med sin energibombe af en datter på skødet.

Læs hele artiklen her

Vil du hjælpe?
Vil du være med til at hjælpe, så kan du støtte årets Julehjælp på følgende måder

– Sms JULEGAVE til 1999, og støt med 150 kr.
Beløbet plus almindelig sms-takst opkræves automatisk

– MobilePay 13 221

– Indsæt på konto reg.nr. 5301 konto 0000 333 666.
Mærk din indbetaling JULEGAVE.

– ONLINE 

Indsamling til Julehjælpen løber frem til 18. december 2020, og alle de indsamlede beløb går ubeskåret til Julehjælpen.

Af: Torben Rask. Bragt i Ekstra Bladet den 6. december 2020

Torsten Christensen_Horsens 1800 x 1300 px.