Forside > Nyheder > Flygtning gav 10.000 til julehjælp

Flygtning gav 10.000 til julehjælp

Det hører til sjældenhederne, at private danskere graver dybt i husholdningsbudgettet og giver i tusindvis af kroner til Dansk Folkehjælps årlige julehjælpsindsamling. Thuvarakan Kandasamy er én af disse sjældenheder.

Den 39-årige familiefar fra Trige ved Aarhus har doneret hele 10.000 kroner til årets indsamling, og han har ikke fortrudt sin gavmildhed ét sekund, tværtimod.

– Jeg har selv oplevet, hvad det vil sige at blive modtaget med åbne arme, hjælp og støtte, og det har altid siddet i mig, at julen er noget ganske specielt for de fleste danskere, siger Thuvarakan Kandasamy – også kaldet Tue af venner og kolleger – og skeler til sin 10-årige datter, Harisha.

– Det var hende, der en aften fik min kone og jeg på disse tanker. Vi har jo trods alt både bolig og bil og mangler ikke noget, tilføjer Tue, der kom til Danmark som femårig i 1986 med sine forældre på flugt fra en langvarig borgerkrig i Sri Lanka, som siden fik familien til at slå så dybe rødder, at de aldrig vendte tilbage.

Læs hele artiklen her.

 

Vil du hjælpe?
Vil du være med til at hjælpe, så kan du støtte årets Julehjælp på følgende måder

– Sms JULEGAVE til 1999, og støt med 150 kr.
Beløbet plus almindelig sms-takst opkræves automatisk

– MobilePay 13 221

– Indsæt på konto reg.nr. 5301 konto 0000 333 666.
Mærk din indbetaling JULEGAVE.

– ONLINE 

Indsamling til Julehjælpen løber frem til 18. december 2020, og alle de indsamlede beløb går ubeskåret til Julehjælpen.

Af: Torben Rask. Bragt i Ekstra Bladet den 16. december 2020

Thuvarkan 1800 x 1300 px.