Forside > Nyheder > 3,3 millioner: Det er fedt

3,3 millioner: Det er fedt

Rema 1000 topper listen med donorer til årets julehjælp med i alt 3.3 millioner kroner. – Vi er stolte af at tænke på andre end os selv, siger indkøbs- og marketingsdirektør Anders René Jensen

Det handler ikke kun om bundlinie og vækst, når ledelsen for de 357 danske butikker i den norskejede supermarkedskæde Rema 1000 sætter ord på virksomhedens værdier og mål.

– Det er fedt at være en del af et firma, som vil gøre noget for andre end sig selv. Vi er stolte af vores indsats, som ikke kun er styret af indtjening. Derfor passer vi rigtig godt ind i konceptet som samarbejdspartner i Dansk Folkehjælps og Ekstra Bladets julehjælpsindsamling, udtaler Anderes René Jensen.

Vi gør det ordentligt, der hvor vi er
Indkøbs- og marketingsdirektør hos Rema 1000, Anders René Jensen, har for tredje år i træk været sin virksomheds frontfigur i en julehjælpsindsamling, som er på vej mod nye højder – både hvad angår det totale indsamlingsbeløb og antal ansøgere.

– Vi har brugt relativ mange ressourcer på at være med. Det gør vi med alt, hvad vi engagerer os i. Så vil vi hellere være med i færre projekter, og så gøre det ordentligt, der hvor vi er med, forklarer Anders René Jensen, der de seneste tre år har været anfører for det store erhvervspanel i vestdanmark

Læs hele artiklen her.

 

Af: Torben Rask. Bragt i Ekstra Bladet den 18. december 2020

Anders REMA 1000 1800 x 1300 px.