Forside > Nyheder > FOLKEHJÆLPEN

FOLKEHJÆLPEN

Der er i disse tider brug for Danmarks bankende hjerte. I det nye nummer af FOLKEHJÆLPEN bringer vi et udpluk af de mange aktiviteter fra dette års Danmarks Indsamling.

I mere end et år har COVID-19 lagt begrænsninger for vores tilværelse i Danmark. Vi længes efter at se vores venner, kramme vores familier og opleve andet end vores tv- og computerskærme. Samtidig ulmer frustrationerne over at skulle kombinere hjemmekontor med hjemmeundervisning af børnene, og de hårdest ramte har måske mistet jobbet, virksomheden eller i værste fald livet.

Alligevel mærkede dette års Danmarks Indsamling, at nok er Danmark et lille land, men her banker et stort hjerte. Det ville være så nemt at droppe den frivillige støtte til vores projekter i udviklingslandene, når pandemien truer vores eget livsgrundlag. Men på tværs af organisationerne bag Danmarks Indsamling oplevede man, at danskerne ikke bare har vist samfundssind, men verdenssind og stor vilje til at hjælpe der hvor nøden er stor, ikke mindst i kølvandet på corona pandemien.

Læs i denne udgave af FOLKEHJLÆLPEN om det store engagement for Danmarks Indsamling. Du kan blandt andet møde 10-årig Mikkel fra Ribe, der samlede ikke mindre end 128.631 kroner ind. Nu er han nomineret til “Årets Hverdagshelt”. Eller kig ind bag kulissen med Christian, der for andet år i træk var med i Call-centret.

LÆS FOLKEHJÆLPEN HER.

DI_2021