Forside > Uncategorized @da > Et samarbejde med mening

Et samarbejde med mening

Hver år afvikler Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladet den store landsdækkende Julehjælp indsamling. Siden 2007 har samarbejdet hjulpet tæt på 100.000 familier i Danmark til en bedre jul og har i alt indbragt hele 130 mio. kr. Dét er en bedrift, vi er mere end stolte over.

Med flere hundrede tusinde læsere leverer Ekstra Bladet dagligt journalistik til den danske befolkning med fokus på blandt andet fattigdom.

Gennem hele december måned sætter Ekstra Bladet og www.ekstrabladet.dk fokus på de familier, der søger Julehjælp gennem Dansk Folkehjælp.
I en omfattende afdækning af problematikkerne omkring fattigdom, vil avisen formidle gribende historier om de danskere, for hvem en julegave til børnene ikke er en selvfølge og formidle budskaber til danskerne om, hvordan en dagligdag med manglende ressourcer, har indgribende konsekvenser for både forældre og børn. Derfor er Ekstra Bladet en vigtigt partner i vores fortalerskab om fattigdom i Danmark.

Indsamlingen finder i år sted den 1. december kl. 12 – 13 og transmitteres på forsiden af www.ekstrabladet.dk. Hver indsamlet krone går ubeskåret til Julehjælp, som uddeles til familier landet over.

Har du eller din virksomhed lyst til at støtte op om Julehjælp kan der doneres et beløb lige her

julehjaelp_samarbejdspartner_ekstra_bladet