Forside > Nyheder > En dag i Julehjælpens tegn

En dag i Julehjælpens tegn

Nu kan århusianerne være med til at støtte fattige børn i Danmark. Det velbesøgte Wax Studio i Århus har nemlig valgt at donere samtlige indtægter fra den 1. december til Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladets store Julehjælp indsamling.

Da den nu 29-årige Shayan Lucas åbnede Wax Studio i 2017, var han kun 25 år. I dag tæller Wax Studios kundeportefølje hele 5.700 aktive kunder, som de syv medarbejdere betjener med stor professionalisme. Den store interesse og det indgående kendskab til skønhedspleje har han fået ind med babymosen, for Shayans mor har arbejdet indenfor samme felt, så det var nærliggende for Shayan at vælge netop denne branche. Men Shayan har ikke ligget på den lade side. Han er nemlig også uddannet civilingeniør og er partner i et IT- og reklamebureau i Smilets by. Shayans forældre kom til Danmark fra Iran for 35 år siden. De tog straks de hyggelige juletraditioner til sig og den driftige århusianer husker stadig de hyggelige juleaftener fra sin tidligere barndom:

– Jeg har altid værdsat de fantastiske danske juletraditioner, og jeg kan stadig huske glæden i kroppen, når jeg vågnede juleaftensdag, fortæller Shayan. Derfor har han valgt at donere en dags omsætning til netop Dansk Folkehjælps Julehjælp-indsamling, og han ligger ikke skjul på, at netop julen er en vigtig begivenhed for ham og hans familie.

At de indsamlede midler går ubeskåret til formålet og at det netop er fattige børn i Århus, som Wax Studios donation hjælper, betyder alt:

– Vi ønsker at give en håndsrækning der, hvor vi kan. Kunderne har været gode til at støtte op om vores forretning og jeg mener, at vi har et socialt ansvar for at give noget tilbage den anden vej.

Vi har valgt at donere til Julehjælp, for det tiltaler os, at der er så stor transparens om de indsamlede midler og at pengene går til at hjælpe enlige forsørgere med børn i Århus, fortæller Shayan smilende, inden han skal videre med dagens opgaver.

Wax Studio har nemlig vækstplaner og målet er, at der indenfor de næste tre år er åbnet yderligere fire klinikker i Østjylland.

Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladets store Julehjælp-indsamling fortsætter frem til Jul og den store indsamlingsevent kan ses på www.ekstrabladet.dk onsdag den 1. december kl. 12.00 – 13.00.

Wax studio