Støt os

 

Hjælp os at hjælpe andre

Du kan bakke op omkring Dansk Folkehjælps arbejde både som privatperson og som virksomhed. Som privatperson kan du støtte økonomisk både som Folkehjælper, medlem eller ved at sende et bidrag, når du vil støtte et bestemt sag.

Som virksomhed kan du tegne et erhvervspartnerskab, der afspejler både økonomisk og socialt engagement i vores arbejde. Vi vil altid gerne gå ind i samarbejder, der gavner både vores projekter og virksomhedens interesser.

Tak, fordi du vil støtte Dansk Folkehjælp
Dit bidrag hjælper os med at hjælpe andre, og giver os mulighed for at gøre en forskel for udsatte grupper i både Danmark og udlandet. Vi kan sammen hjælpe ofre for naturkatastrofer og krige i verdens brændpunkter, men også udsatte familier i Danmark har brug for vores hjælp.

Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder på tlf: 70 220 230

Dine bidrag er skattefrie
Alle dine bidrag kan fratrækkes på selvangivelsen, dog kan der maksimalt fratrækkes 15.600,- kr. pr. person. Vær opmærksom på, at du får fradrag fra første krone, du giver i bidrag!

Samlevende ægtefæller kan hver for sig give gaver og opnå fradragsret for egne gaver.

Vi skal som organisation indberette dit bidrag til SKAT. Såfremt du ønsker at opnå dette skattefradrag, bedes du oplyse navn og cpr.nr. til Dansk Folkehjælp.

Virksomheder kan ubegrænset donere til velgørende formål, og er ikke omfattet af 15.600,- kr-reglen. Beløbet kan dog højst udgøre 15 % af virksomhedens indtjening. Virksomheder har tillige mulighed for at trække bidrag fra som reklame- eller markedsføringsudgifter.

 

 

FacebookTwitterGoogle+Del
 

Bliv frivillig

Som frivillig i Dansk Folkehjælp er du med til at gøre en forskel for andre, samtidig med du selv får en masse gode oplevelser.

Hjælp os med at hjælpe andre.

Meld dig som frivillig

Bliv Folkehjælper

Som FOLKEHJÆLPER er du én af vores helt faste støtter.

Der er mange hænder der rækker ud efter hjælp – så hjælp os med at hjælpe andre.

Meld dig som FOLKEHJÆLPER

Medlemsområdet

Er du medlem, kan du logge ind på medlemsområdet her.

Medlemsnr.
Nøgle

Tilmelding til nyhedsbrev

Navn
Email

 

Læs nyhedsbrevet (arkiv)...

© 2014 Dansk Folkehjælp - post@folkehjaelp.dk - Tlf. 70 220 230