Vi tror, vi er udødelige

 

Bodil Markmøller, der har viet en stor del af sit liv til at hjælpe andre mennesker, har også gjort sig tanker om, hvad der skal ske, den dag, hun falder fra.

”Mine to brødre er døde alt for unge. Og vi har hverken søskende eller børn, så det sætter jo nogle tanker i gang”. Bodil Markmøller og hendes mand har som aktive i Dansk Folkehjælp altid haft let ved at række hænderne ud til andre. De har gennem hele livet arrangeret feriehjælpsophold for udsatte unge, julehjælp og seniornetværk i både Herning, Ikast og Brande og som samaritter har Bodil som helt ung bla. rejst i Rusland og oplevet de frygtede russiske børnehjem.

”Det giver rigtigt meget at være noget for andre. Vi oplever, at mange af de børn, vi møder oppe i byen kommer os stormende i møde og skal have et stort knus. På en måde tror man jo, man er udødelig, fordi vi gerne vil så meget. Men vi har allerede for længe siden aftalt, hvordan vi vil begraves. Og selv om det har været længe undervejs, så ved vi også nu, hvordan vores penge skal fordeles. Det giver ro. Det vil jeg virkelig anbefale”.

Hvis Bodil Markmøller og hendes mand ikke selv skrev testamente, ville hovedparten af deres arv tilfalde staten – nu har de mulighed for at give pengene til dem, som de synes trænger mest via fx Dansk Folkehjælp.

”Ofte har vi været med til at rydde dødsboer og det sætter tankerne i gang. Vi ved jo, at vi kun skal være her et vist stykke tid. Og så er det rart, at vi selv har bestemt, hvad der skal ske, når vi ikke er her mere, slutter Bodil fra sin hyggelige stue i Herning.

Læs mere om arv og testamente til humanitære formål her.

Vil du vide mere ? Udfyld formularen så kontakter vi dig.

Navn: *

Telefon*:

E-mail:

 

For modtagelse af kvittering bedes du indtaste din mail-adresse her:

Sikkerhedsspørgsmål: Hvad er 2 minus 4?:

 

 

FacebookTwitterGoogle+Del
 

Bliv frivillig

Som frivillig i Dansk Folkehjælp er du med til at gøre en forskel for andre, samtidig med du selv får en masse gode oplevelser.

Hjælp os med at hjælpe andre.

Meld dig som frivillig

Bliv Folkehjælper

Som FOLKEHJÆLPER er du én af vores helt faste støtter.

Der er mange hænder der rækker ud efter hjælp – så hjælp os med at hjælpe andre.

Meld dig som FOLKEHJÆLPER

Medlemsområdet

Er du medlem, kan du logge ind på medlemsområdet her.

Medlemsnr.
Nøgle

Tilmelding til nyhedsbrev

Navn
Email

 

Læs nyhedsbrevet (arkiv)...

© 2014 Dansk Folkehjælp - post@folkehjaelp.dk - Tlf. 70 220 230