Handelsbetingelser

Oplysninger om virksomheden:

Dansk Folkehjælp
Brovejen 4
4800 Nykøbing F.
Tlf. 70 220 230
post@folkehjaelp.dk
CVR-nr: 20 55 34 13

Aftaleindgåelse

Når bidragyderen har afsendt sit bidrag og modtaget en bekræftelse anses aftalen som gyldig indgået.
Bidrag: Alle bidrag modtages.

Betaling

Betaling med Dankort, Visa-Dankort, Maestro, MasterCard, VISA, VISA Electron, Diners Club

Betaling med betalingskort

Betalingen foregår online via en NETS certificeret gateway med en 40 bit krypteringsnøgle. Personlige oplysninger inklusive bankoplysninger er krypteret.

Er det farligt at bruge betalingskort på nettet?

Du har ingen selvrisiko, hvis dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL, som Dansk Folkehjælp gør. Og fordi data er krypteret med SSL, er det kun NETS der kan læse dem. Dansk Folkehjælp trækker penge på kortet i forbindelse med bidragsydelsen.

Sikkerhed

Når du ønsker at give et bidrag til Dansk Folkehjælps arbejde, bliver du automatisk omdirigeret til en såkaldt sikker server hos ePay. Herfra er al kommunikation mellem dig og serveren krypteret med SSL (Secure Socket Layer)-kryptering. Denne kryptering sikrer, at ingen kan aflytte eller opsnappe de informationer du indtaster. Selve transmissionen er godkendt af NETS, og sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen. Når du befinder dig i en sikker zone, vises i bunden af dit browservindue, et lille “Secure Server”-ikon. I Internet Explorer og Netscape Navigator, er dette lille ikon en lukket hængelås.

Fortrydelsesret

Bidragsydelsen er bindende, dog har bidragyderen jf. forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret. Ved aftaler om tjenesteydelser, skal bidragsyderen underrette Dansk Folkehjælp inden for fortrydelsesfristen, hvis fortrydelsesretten ønskes udnyttet. Det er tilstrækkeligt, hvis underretningen er afsendt med posten inden fristens udløb.

Persondatapolitik

Personlige oplysninger om vores bidragydere opbevares kun, hvis du ikke krydser af i rubrikken, at vi ikke må registrere dig som bidragyder. Oplysningerne anses som fortrolige og vil ikke blive overgivet til tredjemand. Du kan til enhver tid kontakte Dansk Folkehjælp, hvis du ønsker dine data slettet.

Når du afgiver oplysninger til folkehjaelp.dk via Online-butikken

Når du sender oplysninger til os via websitet, sker dette via ukrypterede forbindelser. Kun når du betaler online med betalingskort, sker dette via en krypteret forbindelse.

Misbrug af betalingskort

Hvis Dansk Folkehjælp får mistanke om misbrug af et betalingskort kontaktes NETS straks.

FacebookTwitterGoogle+Del
 

Bliv frivillig

Som frivillig i Dansk Folkehjælp er du med til at gøre en forskel for andre, samtidig med du selv får en masse gode oplevelser.

Hjælp os med at hjælpe andre.

Meld dig som frivillig

Bliv Folkehjælper

Som FOLKEHJÆLPER er du én af vores helt faste støtter.

Der er mange hænder der rækker ud efter hjælp – så hjælp os med at hjælpe andre.

Meld dig som FOLKEHJÆLPER

Medlemsområdet

Er du medlem, kan du logge ind på medlemsområdet her.

Medlemsnr.
Nøgle

Tilmelding til nyhedsbrev

Navn
Email

 

Læs nyhedsbrevet (arkiv)...

© 2014 Dansk Folkehjælp - post@folkehjaelp.dk - Tlf. 70 220 230