Førstehjælp i skolen

 

Førstehjælp til småskader kan sagtens håndteres selv… også af børnene!

Dansk Folkehjælp har gennem en årrække haft særlig fokus på førstehjælp i skolen, hvor vi har udviklet særligt alderstilpasset undervisningsmateriale i form af kurser, spil, bøger, videoklip samt materiale til interaktivt whiteboard.

Har din skole ikke mulighed for selv at undervise eleverne i førstehjælp, så kommer Dansk Folkehjælp gerne ud og kører kurser hos jer. Mulighederne er mange, så kontakt gerne kursusafdelingen på tlf. 70 220 230 og få en snak om hvordan vi bedst imødekommer jeres skoles behov for førstehjælpsundervisning.

 

Av-av.nu


På siden www.av-av.nu finder du vores interaktive spil for yngste, mellemste og ældste årgang, som kan anvendes til understøtningen af førstehjælpsundervisningen i skolerne. Herudover ligger der forskellige førstehjælpsklip til visning på enten mobil eller pc, ligesom det er muligt på ekstranettet at downloade forskelligt materiale til brug i undervisningen.

Læs mere her

Førstehjælp på interaktivt whiteboard


Førstehjælp på interaktivt whiteboard henvender sig til mellemste og ældste årgang, hvor forskellige scenarier lægger op til førstehjælpsfaglige diskussioner i klassen.

Læs mere her

Førstehjælpskurser for elever


Har din skole ikke mulighed for selv at undervise eleverne i førstehjælp, så kommer Dansk Folkehjælp gerne ud og kører kurser hos jer. Kontakt kursusafdelingen på 70 220 230 og hør om kurserne til de forskellige årgange, som alle følger Undervisningsministeriets Forenklede Fælles Mål.

Kontakt kursusafdelingen

Instruktøruddannelse


En anden mulighed for jeres skole er at uddanne en af jeres egne faglærere til førstehjælpsinstruktør. Dette vil dels gøre det mere fleksibelt i skolens dagligdag, ligesom det på sigt er ressourcebesparende. Som skolelærer vil du opnå merit for en del af uddannelsen.

Læs mere

 

I undervisningen trækkes handlingerne i førstehjælpsindsatsen tydeligt frem og gentages gennem øvelser, så deltagerne oplever og afprøver, hvad de skal gøre ved en virkelig førstehjælpsrelateret episode.

Der lægges stor vægt på forskellige praktiske førstehjælpsmæssige scenarier i undervisningen.

Kontakt os på 70 220 230

Ring allerede i dag til Lone på telefon 70 220 230 og hør nærmere.

Du kan også sende en mail til post@folkehjaelp.dk, og vi vil kontakte dig.

FacebookTwitterGoogle+Del
 

Bliv frivillig

Som frivillig i Dansk Folkehjælp er du med til at gøre en forskel for andre, samtidig med du selv får en masse gode oplevelser.

Hjælp os med at hjælpe andre.

Meld dig som frivillig

Bliv Folkehjælper

Som FOLKEHJÆLPER er du én af vores helt faste støtter.

Der er mange hænder der rækker ud efter hjælp – så hjælp os med at hjælpe andre.

Meld dig som FOLKEHJÆLPER

Medlemsområdet

Er du medlem, kan du logge ind på medlemsområdet her.

Medlemsnr.
Nøgle

Tilmelding til nyhedsbrev

Navn
Email

 

Læs nyhedsbrevet (arkiv)...

© 2014 Dansk Folkehjælp - post@folkehjaelp.dk - Tlf. 70 220 230