Skip to content

Førstehjælp til institutioner

Børn falder, når de går, de falder ned fra  legeredskaber, de får fingrene klemt i døren eller ligende.  I dagligdagen sker mange små ulykker i daginstitutioner. Småskader der sagtens kan håndteres af personalet….. når bare man får det lært !

Tal fra landets skadestuer viser, at der hvert år registreres over 30.000 ulykker på danske børneinstitutioner, og 40% af disse skadestuebesøg kunne nemt være undgået, hvis personalet i institutionen havde lært førstehjælp. Og som forældre til et barn i daginstitution er det betryggende, hvis personalet har lært førstehjælp

Alle vores førstehjælpsinstruktører er godkendt under Dansk Førstehjælpsråd, og har flere års erfaring med at undervise i førstehjælp.

Vi kommer ud til  jeres institution, når som helst på dagen eller i weekenden. Vi skal blot vi har din bestilling senest 3 uger før kursusstart.

Undervisningen trækkes handlingerne i førstehjælpsindsatsen tydeligt frem og gentages gennem øvelser, så man oplever og afprøver, hvad man skal gøre i en virkelig førstehjælpsrelateret episode.

Sammensæt kurset efter eget behov

Som nævnt kan vi tilpasse førstehjælpsuddannelsen, så den passer til netop jeres behov.  Mulighederne er mange, så kontakt  Lone Rasmussen på telefon 70 220 230 og få en snak om hvordan vi bedst imødekommer jeres behov for førstehjælpsundervisning i institutionen.

Foerstehjaelp_til_institutioner_skrabet_knae_med_plaster

Førstehjælp for voksne med ansvar for børn

Kursisten lærer at yde førstehjælp til børn ved de mest almindelige ulykker og skader, som børn kommer ud for, såvel livstruende som ikke livstruende.

Antal timer: 7 t.
Pris:  8.700 kr. ex. moms

Minikursus for børn

Barnet får forståelse for at passe på hinanden og grundlæggende handlemønstre til at kunne hjælpe. Barnet lærer at fortage et alarmopkald, at lægge en tilskadekommen i stabilt sideleje, at behandle slag og skrammer.

Antal timer: 2 t.
Pris:  2.900 kr. ex. moms

Vedligeholdelse af førstehjælp

Der er to muligheder for at vedligeholde sin førstehjælpsuddannelse:

  • Førstehjælp hjertestop
  • Livreddende førstehjælp

Antal deltagere: maks.16
Antal timer: 3 t. pr. kursus
Pris:  6.000 kr. ex. moms