Videoklip med førstehjælp

 

Førstehjælp på mobil

Dansk Folkehjælp har nu videreudviklet materialet til Førstehjælp i skolen med støtte fra Lauritzen Fonden. Nu kan du se små videoklip med gode råd og vejledning i klippene herunder. Er du folkeskolelærer eller privatskolelærer kan du på www.av-av.nu under forum for instruktører og lærere gratis downloade undervisningsmateriale, som kan bruges sammen med videoklippene.

Se de mange forskellige videoklip ved at klikke på YouTube ikonet. Her finder du en play-liste til højre for afspilningsklippet.

Vil du læse mere om førstehjælp i skolen så klik ind på www.av-av.nu.

Gode råd om førstehjælp

Selv som garvet førstehjælper, kan man komme i tvivl. Var det nu koldt eller varmt vand, der skulle bruges efter nærkontakt med en fjæsing? Skal man bruge sukkerknalder på bistik? Eller hvordan er det nu lige vi behandler en forstuvning? En ting er sikkert – vi skal bruge skadestuen og 112-alarmopkaldet, når vi ikke selv kan håndtere en skade eller en pludselig opstået sygdom, men vi skal i højere grad også selv gøre en indsats. Det bedste er selvfølgelig at tage et kursus i førstehjælp, men nedenunder kan du finde en lang række gode førstehjælpstips. Her bliver du guidet igennem førstehjælpen til mere en 20 forskellige skader og pludseligt opståede sygdomme.

Se de mange forskellige videoklip ved at klikke på YouTube ikonet. Her finder du en play-liste til højre for afspilningsklippet.

Stor tak for hjælpen til Producer Søren Benthin, Fotograf Knud G. Mortensen og Førstehjælpsinstruktør Thomas Egesborg Pedersen.

 

FacebookTwitterGoogle+Del
 

Bliv frivillig

Som frivillig i Dansk Folkehjælp er du med til at gøre en forskel for andre, samtidig med du selv får en masse gode oplevelser.

Hjælp os med at hjælpe andre.

Meld dig som frivillig

Bliv Folkehjælper

Som FOLKEHJÆLPER er du én af vores helt faste støtter.

Der er mange hænder der rækker ud efter hjælp – så hjælp os med at hjælpe andre.

Meld dig som FOLKEHJÆLPER

Medlemsområdet

Er du medlem, kan du logge ind på medlemsområdet her.

Medlemsnr.
Nøgle

Tilmelding til nyhedsbrev

Navn
Email

 

Læs nyhedsbrevet (arkiv)...

© 2014 Dansk Folkehjælp - post@folkehjaelp.dk - Tlf. 70 220 230