Skip to content

FamilieLinjen - et rådgivningstilbud

Danmark og danskerne står i en helt ny situation, som vi aldrig har oplevet tidligere. Verdensbilledet ændrer sig fra dag til dag, og COVID 19 har omfattende konsekvenser for alle. Vores dagligdag er en anden end den var for blot få dage siden og det giver udfordringer, ikke mindst for de familier, der i forvejen havde det svært.

Derfor har Dansk Folkehjælp med økonomisk støtte fra Ole
Kirk´s Fond etableret FamilieLinjen.

FamilieLinjen er en telefonlinje eller video-samtale-linje, hvor familien kommer i kontakt med en kompetent rådgiver. Rådgiveren vil have stor erfaring fra det sociale felt og pt. består rådgivergruppen af en uddannet familiecoach med særlig viden om familiedynamikker og konflikthåndtering, en socialrådgiver samt en projektkonsulent med særlig erfaring fra udsatteområdet.

Rådgiverne henviser dig videre til andre former for hjælp, hvis du har brug for en mere specialiseret rådgivning og støtte, eksempelvis Dansk Folkehjælps økonomi- og gældsrådgivning eller andre rådgivninger i tilfælde af volds-, misbrugs- eller overgrebsproblematikker.

FamilieLinjen er naturligvis gratis og anonym ift. myndigheder m.v. Rådgiverne har tavshedspligt og alle oplysninger behandles efter gælden lov om beskyttelse af persondata (GDPR).

Familielinjen_COVID_1800x1300px

Sådan kontakter du FamilieLinjen

FamillieLinjen har åbnet for telefonerne i hverdagene

  • mandag til torsdag i tidsrummet kl. 9.00 til 16.00
  • fredag i tidsrummet kl. 9.00 til 13.00

RING PÅ TELEFONNUMMER 70 220 402

Du kan også komme i kontakt med FamilieLinjen ved at udfylde nedenstående kontaktformular. Så kontakter vi dig snarest.