Skip to content
Forside > Det gør vi > Frivilligt socialt arbejde > Feriehjælp > Er du til sjove aktiviteter og en igangsætter?

Er du til sjove aktiviteter og en igangsætter?

Er du til skattejagt, friluftsaktivteter, leg, dans og sjov ? Og er du en primus-motor, som kan få tingene til at fungere? Så er du måske én af vores aktivitetsguider i Lalandia Rødby i uge 42.

Vi sender i efterårsferien udsatte familier på en uges ferieophold i Lalandia Rødby, og målet er en uforglemmelig ferieuge med masser af sjove aktiviteter og venskaber for familierne.

Udover Lalandias muligheder for sjov og spas i vandlandet, tilbyder Dansk Folkehjælp familierne – med fokus på børnene – at deltage i en række aktiviteter i og uden om Lalandia, hvor der er gode muligheder for blandt andet minigolf, skøjtebane, multibane, boldbaner og kæledyrs-zoo.

Så har du lyst til at være primus-motor til en masse sjove aktiviteter, så har du her muligheden. Men det vigtigste er, at du skaber nogle hyggelige og trygge rammer og bakker op om børnenes/de unges deltagelse i de forskellige aktiviteter. Du er samtidig med til at skabe relationer mellem familierne, og kan agere som både rollemodel og problemknuser.

Vi har brug for aktivitetsguider i perioden lørdag den 13. oktober til fredag den 19. oktober 2018 i Lalandia Rødby.

Du er:

  • over 18 år
  • engagerede og møder familierne med smil og varme
  • klar med en god portion gå-på-mod og lyst til at give en flok energiske børn en ferie fuld af gode oplevelser
  • ansvarsbevidst og problemløsningsorienteret

Til gengæld vil du:

  • være med til at give udsatte familier med særligt fokus på deres børn en fantastisk oplevelse, som børnene kan fortælle deres kammerater om, når de kommer tilbage i skolen
  • få erfaringer med socialt arbejde som du kan skrive på CV’et (frivilligbevis udstedes)
  • blive en del af et godt fællesskab med andre dedikerede frivillige

Praktisk information:

  • Dansk Folkehjælp dækker hele opholdet i et feriehus inkl. kost og transportudgifter, hvor du får dit eget værelse sammen med din guide-makker.
  • Som aktivitetsguide får du indflydelse på aktivitetsprogrammet i tæt samspil med Dansk Folkehjælp.
  • Der er under hele opholdet back-up fra Dansk Folkehjælps hovedkontor, der ligger i Nykøbing Falster.

Sådan gør du:

Har du lyst til at være frivillig eller høre mere om guide-opgaven, så kontakt Dansk Folkehjælp på telefon 70 220 230 og spørg efter John Pedersen. Eller send en mail på post@folkehjaelp.dk så kontakter vi dig hurtigst muligt.

frivillig_feriehjaelp