Somalia

 

I Somalia er der mange både børn og voksende, der har brug for hjælp

Medio december 2014 startede Dansk Folkehjælp i samarbejde med vores Somaliske civilsamfundspartner KAALO Aid & Development (KAALO) fra Garowe i Puntland et nyt vand og sanitetsprojekt.

Formålet med projektet er at styrke lokalbefolkningen i ni byer i Puntland i Somalia ved at kapacitetsopbygge landsbyernes vandkomiteer, således at de bliver bedre til at organisere sig, vedligeholde vandinfrastruktur og undervise de øvrige landsbyboere indenfor vand, sanitet og hygiejne.

Dansk Folkehjælp har tidligere haft samarbejde med organisationen KAALO Relief & Development om to projekter i Somalia.

Det ene projekt omhandlede ”Reduktion i kvindelig omskæring gennem kapacitetsopbygning, bevidstgørelse og fortalervirksomhed i 15 landsbyer i Garowe District of Puntland State of Somalia”, der søgte at bidrage til at kvindelig omskæring i Nugaal-regionen reduceres og på lang sigt helt opgives.

Dansk Folkehjælp og organisationen KAALO Relief & Development og Puntland Aid Service (PAS) har tidligere gennemført et projekt, der skulle bidrage til forbedring af sundhedsforholdene ved at træne i forbedret forvaltning af vand og hygiejnepraksis. Projektet blev udført i Nugaal-regionen i Puntland State, som ligger i Somalia. Projektet er afsluttet for nyligt, evalueringen kan findes på projektets side.

Læs mere om projekterne i menuen til venstre.

 

 

 

 

FacebookTwitterGoogle+Del
 

Bliv frivillig

Som frivillig i Dansk Folkehjælp er du med til at gøre en forskel for andre, samtidig med du selv får en masse gode oplevelser.

Hjælp os med at hjælpe andre.

Meld dig som frivillig

Bliv Folkehjælper

Som FOLKEHJÆLPER er du én af vores helt faste støtter.

Der er mange hænder der rækker ud efter hjælp – så hjælp os med at hjælpe andre.

Meld dig som FOLKEHJÆLPER

Medlemsområdet

Er du medlem, kan du logge ind på medlemsområdet her.

Medlemsnr.
Nøgle

Tilmelding til nyhedsbrev

Navn
Email

 

Læs nyhedsbrevet (arkiv)...

© 2014 Dansk Folkehjælp - post@folkehjaelp.dk - Tlf. 70 220 230