ZOLL AED Plus

Inkl. batterier, vægbeslag/taske, klistermærke, skilte, plakat.

Den unikke grafiske brugerflade på AED Plus hjertestarteren – billeder kombineret med tekst og dansk stemmevejledning – hjælper førstehjælperen igennem hvert enkelt trin i den livreddende førstehjælp. Lys på billederne gør opmærksom på hvad, der skal gøres – i den rigtige rækkefølge. Tekst og lyd svarer til billederne og er med til at få dig til at udføre de vigtige handlinger, der kan redde liv. Billederne og lydene sikrer, at alt foretages i korrekt rækkefølge, og at eventuelle stød gives hurtigt. ZOLLs patenterede elektroder måler hjertemassagens hastighed og dybde. En stemme i hjertestarteren fortæller dig hele tiden, om du giver effektiv og rigtig hjertemassage – og vejleder dig med udtryk som “tryk hårdere” eller “god hjertemassage”. Endvidere hjælper hjertestarteren dig med at følge den anbefalede frekvens per minut.

Med en ZOLL AED Plus hjertestarter har du ikke behov for dyre abonnementer. Automatisk selv-test sikrer dig, at hjertestarteren altid er klar til brug. En statusindikator på fronten af hjertestarteren viser, om hjertestarteren er klar til brug. Det anbefales at kontrollere denne statusindikator periodevis.

Der er 7 års garanti på hjertestarteren, mindre vedligehold og lave vedligeholdelsesomkostninger samt AED Plus hjertestarteren anvender billige og miljøvenlige batterier (10 stk. litium 123 batterier). Batterierne er nemme at udskifte og holder fem år i stand-by-tilstand. Elektroderne har ligeledes en holdbarhed på fem år. Vedligeholdelsesomkostninger begrænses derfor i stand-by tilstand til nye batterier og elektroder hvert femte år.

Pris kr. 8.970 ekskl. moms og forsendelse (der medfølger et sæt CPR-D Padz)

Pris kr. 8.570 ekskl. moms og forsendelse (der medfølger et sæt STAT-D Padz)

Udfyld formularen overfor og du vil blive kontaktet.

ZOLL-AED-Plus_K