Forside > Frivilligt socialt arbejde > FamilieLinjen – et rådgivningstilbud

FamilieLinjen - et rådgivningstilbud

Gør coronapandemien dig bekymret, bange eller særlig sårbar? Hos FamilieLinjen kan du tale med os om alt fra familiedynamikker til økonomi.

Danmark og danskerne har siden corona pandemien lukkede landet ned i marts stået i en helt ny situation, som vi aldrig har oplevet tidligere.

Verdensbilledet ændrer sig fra dag til dag, og Covid-19 har omfattende konsekvenser for alle. Vi skal vende os til en helt ny dagligdag, og det giver udfordringer - ikke mindst for de familier, der i forvejen havde det svært.

Derfor har Dansk Folkehjælp med økonomisk støtte fra Ole
Kirk´s Fond etableret FamilieLinjen:

FamilieLinjen er en telefonlinje eller video-samtale-linje, hvor du kommer i kontakt med en kompetent rådgiver. Rådgiveren vil have stor erfaring fra det sociale felt og kan bl.a. være uddannet familiecoach med særlig viden om familiedynamikker og konflikthåndtering, en socialrådgiver eller en projektkonsulent med særlig erfaring fra udsatteområdet.

Rådgiverne henviser dig videre til andre former for hjælp, hvis du har brug for en mere specialiseret rådgivning og støtte, eksempelvis Dansk Folkehjælps økonomi- og gældsrådgivning eller andre rådgivninger i tilfælde af volds-, misbrugs- eller overgrebsproblematikker.

FamilieLinjen er naturligvis gratis og anonym ift. myndigheder m.v. Rådgiverne har tavshedspligt og alle oplysninger behandles efter gælden lov om beskyttelse af persondata (GDPR).

Familielinjen_COVID_1800x1300px

Sådan kontakter du FamilieLinjen

FamillieLinjen har åbnet for telefonerne i hverdagene

  • mandag til torsdag i tidsrummet kl. 9.00 til 16.00
  • fredag i tidsrummet kl. 9.00 til 13.00

RING PÅ TELEFONNUMMER 70 220 230

Du kan også komme i kontakt med FamilieLinjen ved at udfylde nedenstående kontaktformular. Så kontakter vi dig snarest.