Forside > Frivilligt socialt arbejde > Julehjælp > Børn hjælper Børn og Unge hjælper Unge

Børn hjælper Børn og Unge hjælper Unge

I år lancerer vi sammen med Ekstra Bladet et nyt initiativ Børn hjælper Børn - Unge hjælper Unge, som er en kampagne henvendt til elever fra 4. klasse og op, med det formål at skabe bevidsthed omkring fattige børn i Danmark og samle ind til uddeling af Julehjælp til børn og unge i deres skoles nærområde. Vi har brug for elevernes indsats, for at kunne hjælpe de jævnaldrende hvis familier ikke har råd til julemad og gaver under træet.

Det er vores store håb, at de vil støtte op om initiativet ved at igangsætte indsamlinger med deres klasser. Samtidig kan emnet åbne op for nogle gode og lærerige snakke om bl.a. fattigdom, samfundslag og næstekærlighed.

Herunder kan downloades et hæfte omkring indsamlingen henvendt til hhv. elever på mellemtrinnet ’Børn hjælper Børn’ og i udskoling/efterskole ’Unge hjælper Unge’. Hæftet læses forfra af elever og bagfra for lærere. Der er mulighed for at få tilsendt trykte hæfter ved henvendelse på  post@folkehjaelp.dk.

Der er mulighed for at downloade en flot plakat, som kan hænges op til  indsamlingen, så alle kan se, hvorfor det er så vigtigt at tjene en masse penge.

Tilmelding til initiativet Børn hjælper Børn - Unge hjælper Unge skal ske til post@folkehjaelp.dk senest den 1. december 2021. Deadline for overførsel/meddelelse af beløbet skal ske senest den 15. december 2021.