Forside > Frivilligt socialt arbejde > Julehjælp > Julens Erhvervsnetværk
LIJ_5807_fritlagt

En kæmpe tak til erhvervslivet

Tak til repræsentanter fra erhvervslivet for deres engagement i Julehjælpens erhvervspaneler i 2022.

Vi ser frem at invitere erhvervslivet indenfor til en times indsamling i Julehjælpens tegn i 2023, så tusindsvis af udsatte børnefamilier kan få en juleaften ligesom alle andre.

Erhvervsledere fra hele Danmark står sammen én gang om året - er du en af dem?

Den 1. december 2022 blev der viftet med startflaget til Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladets store landsdækkende Julehjælp Indsamling.

Hvert år i december udviser erhvervsledere fra hele Danmark samfundssind og deltager i den årlige Julehjælp Indsamling.

Det gør de for at samle ind til de fattigste børnefamilier i Danmark.

Østdanmark dyster mod Vestdanmark i skarp konkurrence om at indsamle flest penge. Det er en dag fyldt med godt humør, netværk og venskabelig dyst i den gode sags tjeneste.

I 2022 var 115 erhvervsledere samlet for at skaffe penge til Julehjælp. I alt indsamlede de et rekordbeløb på 16.372.400 KR. på blot en time.

Samtlige indsamlede midler gikubeskåret til Julehjælp. Så én indsamlet krone resulterer i én krone til en fattig familie juleaften.

De tusindevis af smil, børnene kvitterer med den 24. december, er hver en krone værd.

Julehjælpen er et partnerskab mellem REMA 1000, Elgiganten, sendentanke.dk, Sportmaster og Dansk Folkehjælp. Med Ekstra Bladet som mediepartner.

Ord fra en tidligere deltager...

Vest - Susan Münster 060120 - Danske Vandværker

"Jeg har selv prøvet at kigge ind i et tomt køleskab under min opvækst, men juleaften var altid noget særligt. Min mor havde fødselsdag den 24. december, så vi fejrede hende om formiddagen og juleaften senere. Det var altid en vidunderlig dag og den oplevelse, vil jeg gerne give videre til alle børn i Danmark."

Susan Münster – direktør Danske Vandværker