Forside > Frivilligt socialt arbejde > Julehjælp > Julens Erhvervspaneler

Julens Erhvervspaneler

Tirsdag den 1. december kl. 12. blev der viftet med startflaget til Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladets store landsdækkende Julehjælp 2020 indsamling. Over 180 erhvervsfolk har i København, Århus samt i utallige byer i Danmark doneret en time af deres tid, til at indsamle Julehjælp 2020 donationer til Danmarks fattigste enlige forsørgere i Danmark. Hele eventen blev transmitteret live på www.ekstrabladet.dk

Hvert år i december udviser erhvervsledere fra hele Danmark samfundssind og deltager i den årlige Julehjælp indsamling. Det gør de, for at samle ind til de fattigste børnefamilier i Danmark.

Større behov for Julehjælp end nogensinde
I år forventede Dansk Folkehjælp, at behovet for Julehjælp bliver markant større end tidligere. Covid-19 pandemien sneg sig i marts måned ind over de danske grænser, og mange borgere blev ramt af fattigdom, frygt og en uforudsigelig fremtid grundet nedlukningen. Ikke mindst de mest udsatte.

Derfor lagde Erhvervspanelerne sig ekstra i selen i år, for at nå så godt et resultat som overhovedet muligt på denne vigtige dag.

Høj timeløn byttes til smilende juleglade børn
I alt samlede de driftige deltagere i Erhvervspanelerne hele 13.400.000 kr. ind på blot én time og det var ny rekord. Det flotte resultat medfører, at Dansk Folkehjælp kan uddele Julehjælp til hele 10.000 fattige familier i Danmark. Men indsamlingen kører frem til den 21. december, og vi har brug for hver en donation.

For størstedelen af modtagerne har ikke råd til at give deres børn en julegave eller tilberede en velsmagende julemiddag, hvis ikke vi får samlet alle de midler ind, vi kan.

Samtlige indsamlede midler går hvert år ubeskåret til Julehjælp. Så 1 indsamlet krone resulterer i 1 krone til en fattig familie juleaften. Og de tusindevis af smil, børnene kvitterer med den 24. december 2020, er hver en krone værd.

 

Vil du være med?
Hvis din virksomhed har lyst til at være med i den landsdækkende Julehjælp indsamling i 2021, så send endelig en mail til vores fundraiser, Signe Lykke Jensen på slj@folkehjaelp.dk