Forside > Frivilligt socialt arbejde > Julehjælp > Julens Erhvervspaneler

Julens Erhvervspaneler

Hvert år i december træder erhvervsledere fra hele Danmark sammen i den årlige dyst mellem Erhvervspanelerne i ØST og VEST. Det gør de, for at samle ind til Julehjælp til de fattigste børnefamilier i Danmark.

Flere har prøvet det før - andre er helt nye.... Men ét har de alle til fælles: Een gang om året er deres kalender booket til fordel for den årlige dyst i Erhvervspanelerne, hvor hver en indsamlet krone går ubeskåret til Julehjælpen. Og der er også plads til dig...

Aktivér dit netværk for en god sag og styrk din virksomheds sociale profil
På blot én time kan du sikre udsatte børnefamilier en glædelig jul. Konceptet er enkelt: Du møder op med en mobiltelefon, en oplader og en ringeliste indeholdende dit netværk af samarbejdspartnere, leverandører og andre erhvervsrelationer, som du vil kontakte i den time, dysten står på.

I 2019 samlede Erhvervspanelerne mere end 11.000.000 kr. ind på blot én time.

Erhvervspanelerne består af hold ØST (Sjælland og Øerne), der samles i København og hold VEST (Jylland og Fyn), der samles i Århus. Hertil kommer en stribe lokale erhvervspaneler over hele landet.

Profilering og markedsføring
Erhvervspanelet er en fantastisk mulighed for at synliggøre din virksomheds sociale profil. Som tak for hjælpen udleverer vi materiale til markedsføring til eget website, sociale medier og banner til mailsignatur.

Ekstra Bladet er vores mediepartner og eventen dækkes på dagen af Ekstra Bladet, og sendes live på ekstrabladet.dk. I 2019 så mere end 500.000 med på vores livestreaming.

Dansk Folkehjælp dækker den årlige dyst i Erhvervspanelerne via pressemeddelelser, website, sociale medier og nyhedsbrev.

Vil du være med?

Der er altid plads til flere rundt om bordet. Ring og hør nærmere på telefon 70 220 230 eller post@folkehjaelp.dk.