MitNetNu

MitNetNU inviterer enlige forsørgere og deres børn på ferie og til arrangementer for at styrke netværksdannelse, og dermed bryde den sociale isolation i hverdagen.

Projektet MitNetNu har til formål, at udbygge den indsats, som Dansk Folkehjælp allerede yder udsatte familier, med et netværksforløb, når familierne vender hjem fra et ferieophold.

Dansk Folkehjælp har gennem det frivillige sociale arbejde i en årrække fokuseret på de problemer, som enlige forsørgere på overførselsindkomst kæmper med. Erfaringerne viser, at udsatte familier ofte har problemer, der relaterer sig til at få familielivet og hverdagen til at fungere. Med økonomiske problemer følger i de fleste tilfælde også social isolation og i den forbindelse, er der brug for rådgivning om en række personlige forhold, der bidrager til at genvinde trivsel og livsglæde.

MitNetNu skal bidrage til at bryde den isolation ved hjælp af netværksdannelse i form af temadage, ferieophold, cafemøder.

Der vil løbende være rådgivning om at bygge bro til offentlige myndigheder og foreninger samt understøtte den personlige udvikling.

mitnetnu_pigegruppe

Vil du høre med om MitNetNu?

Kontakt Dansk Folkehjælp dagligt på 70 22 02 30 eller send os en mail på post@folkehjaelp.dk.

projektet_er_stottet_af

MitNetNu er støttet af

  • Social- og Integrationsministeriet