Forside > Hjælp jordskælvsofrene i Tyrkiet

Hjælp ofrene for jordskælvet i Tyrkiet

Tusindvis er omkommet, og dødstallet stiger konstant. Mere end 2 mio. blev på et splitsekund hjemløse, og deres liv ligger bogstaveligt talt i ruiner. Gør en forskel - støt jordskælvsofrene.

icon_mobilepay

MobilePay

Skriv JORDSKÆLV i
kommentarfeltet.

icon_bank

Støt online

icon_bank

Bank

mærk JORDSKÆLV
reg. nr.: 5301
konto nr. 0900 013

Tusindvis af omkomne

Van,,Turkey,-,November,10:,Rescue,Teams,Saved,A,Wounded

Den 6. februar blev dele af Tyrkiet ramt af et enormt jordskælv. Med en styrke på 7,8 på richterskalaen er der tale om et af de største jordskælv i nyere tid, og skælvet er det dødeligste i landets historie. Mange lå og sov, da katastrofen ramte. Når dette skrives er mere end 46.000 er omkommet, endnu flere er såret og mellem 22 og 25 millioner er direkte berørt af jordskælvet.

Der er tale om en naturkatastrofe af et omfang, der er svær at forstå, og behovet for hjælp er enormt. Du kan gøre en forskel!

icon_mobilepay

MobilePay

Skriv JORDSKÆLV i
kommentarfeltet.

icon_bank

Støt online

icon_bank

Bank

mærk JORDSKÆLV
bank reg.nr.: 5301
konto nr. 0900 013

Hvad går din støtte til?

Med dit bidrag støtter du redningsaktioner, der involverer lokalisering, udfrielse og indledende medicinsk stabilisering af ofre i byen Kahramanmaras.

Kahramanmaras [400.000 indbyggere] er beliggende mellem epicentret af det ødelæggende jordskælv med en styrke på 7,8 og det usædvanligt kraftige efterskælv, der ramte timer senere.

Bemærk, at Dansk Folkehjælp ikke deltager i hjælpearbejdet med personel. Dit bidrag bliver derfor videregivet til vores tætte samarbejdspartner, der er direkte involveret i hjælpearbejdet.