Samarbejdspartnere

 

Dansk Folkehjælp samarbejder med en række store virksomheder, som ønsker at støtte Dansk Folkehjælps arbejde – ofte både økonomisk og med investering af virksomhedens ekspertise og interesseområder.

Derfor er samarbejdet meget forskelligt fra den ene virksomhed til den anden. Det er ofte den enkelte virksomhed, der har et ønske om at støtte en bestemt sag – fx udsatte børn i Danmark – eller engagere medarbejderne i et godt formål.

Samarbejdet udvikler sig ofte gennem mange år og bliver dermed også en hjertesag for mange af virksomhedens medarbejdere.

Skal din virksomhed også have et samarbejde, der giver mening så kontakt Dansk Folkehjælp på telefon 70 220 230 eller e-mail: post@folkehjaelp.dk.

Vores samarbejdspartnere er: 

KIF LOGO KIF Kolding-København samarbejder med Dansk Folkehjælp for, at gøre livet bedre for fattige og udsatte børn i Danmark – gennem sport.
KIF Kolding København markerer sig nationalt såvel som internationalt i håndboldverdenen. KIF Kolding København er ikke en klub, der vil gå på kompromis. Ydermere, vil klubben producere fantastiske sports – og underholdningsoplevelser på og udenfor banen.
 EB LOGO Ekstra Bladet samarbejder med Dansk Folkehjælp med at hjælpe udsatte familier i Danmark – gennem ex. indsamling til julehjælpen.
Med  800.000 læsere leverer Ekstra Bladet dagligt journalistik til den danske befolkning med fokus på nyheder, afsløringer, sport og underholdning.
 Silvan LOGO Silvan samarbejder med Dansk Folkehjælp med at hjælpe udsatte familier i Danmark – gennem ex. indsamling til julehjælpen.
Silvan betjener dagligt “gør-det-selv”-danskeren med gode råd og vejledning i de mange byggemarkeder rundt om i Danmark.
 AL LOGO
Arbejdernes Landsbank samarbejder med Dansk Folkehjælp med at hjælpe udsatte familier i Danmark – gennem ex. indsamling til julehjælpen.

Arbejdernes Landsbank lægger vægt på nærhed og engagement, både når det gælder faglige og personlige relationer. Det sætter et naturligt præg på den måde, de driver bank på – over for kunder, medarbejdere og andre interessenter.
 Sportsmaster LOGO
Sportsmaster samarbejder med Dansk Folkehjælp med at hjælpe udsatte familier i Danmark – gennem ex. indsamling til julehjælpen.

I over 30 år har SPORTMASTER arbejdet fokuseret på at opnå den markedslederposition, kæden har i dag. Med mere end 100 butikker er SPORTMASTER ikke blot Danmarks største sportskæde, men også den mest populære blandt danskerne. Ud over butikkerne, tilbyder SPORTMASTER en hurtigt voksende internetbutik samt kundeklub, der tillader kunderne frihed til at handle og blive inspireret, hvor som helst og når som helst.
rema1000_logo REMA 1000 samarbejder med Dansk Folkehjælp med at hjælpe udsatte familier i Danmark gennem indsamling til julehjælpen og juleoverskud.
 Microsoft
Microsoft samarbejder med Dansk Folkehjælp med at hjælpe udsatte familier i Danmark.
Microsoft ønsker at gøre en forskel for samfundet. Gennem partnerskaber, teknologiske løsninger og ved at bringe medarbejdernes kompetencer i spil bidrager de til at løse sociale udfordringer og skabe økonomiske vækstmuligheder – både lokalt og globalt. De er særligt engageret i uddannelse, privacy og sikkerhed samt i at sikre, at ingen i Danmark bliver hægtet af den digitale udvikling.
 Elgiganten_logo
Elgiganten samarbejder med Dansk Folkehjælp med at hjælpe udsatte familier i Danmark – gennem ex. indsamling til julehjælpen.
Elgiganten er en af Danmarks største elektronik- og hvidevarekæder med butikker i hele Danmark. I Elgiganten er passionerede omkring at yde den bedste kundeservice, og går op i at rådgive kunder professionelt om alle de brugervenlige og inspirerende produkter inden for kategorierne PC, TV, radio, spil og konsoller, hårde hvidevarer og meget mere.

 

 

FacebookTwitterGoogle+Del
 

Bliv frivillig

Som frivillig i Dansk Folkehjælp er du med til at gøre en forskel for andre, samtidig med du selv får en masse gode oplevelser.

Hjælp os med at hjælpe andre.

Meld dig som frivillig

Bliv Folkehjælper

Som FOLKEHJÆLPER er du én af vores helt faste støtter.

Der er mange hænder der rækker ud efter hjælp – så hjælp os med at hjælpe andre.

Meld dig som FOLKEHJÆLPER

Medlemsområdet

Er du medlem, kan du logge ind på medlemsområdet her.

Medlemsnr.
Nøgle

Tilmelding til nyhedsbrev

Navn
Email

 

Læs nyhedsbrevet (arkiv)...

© 2014 Dansk Folkehjælp - post@folkehjaelp.dk - Tlf. 70 220 230