Forside > Partnere

GoGift

GoGift samarbejder med Dansk Folkehjælp med at hjælpe udsatte familier i Danmark med Julehjælp og Konfirmationshjælp. GoGift er Nordens førende leverandør af gaver med speciale i skræddersyede gaveløsninger og specialdesignede gavekort.

Læs mere

Elgiganten

Elgiganten samarbejder med Dansk Folkehjælp med at hjælpe udsatte familier i Danmark – gennem ex. indsamling til julehjælpen. Elgiganten er en af Danmarks største elektronik- og hvidevarekæder med butikker i hele Danmark. I Elgiganten er passionerede omkring at yde den bedste kundeservice, og går op i at rådgive kunder professionelt om alle de brugervenlige og…

Læs mere

REMA 1000

REMA 1000 samarbejder med Dansk Folkehjælp med at hjælpe udsatte familier i Danmark gennem indsamling til Julehjælpen. REMA 1000 Danmark er en landsdækkende fødevarekæde med fokus på kvalitet til lave priser.

Læs mere

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank samarbejder med Dansk Folkehjælp med at hjælpe udsatte familier i Danmark – gennem ex. indsamling til julehjælpen. Arbejdernes Landsbank lægger vægt på nærhed og engagement, både når det gælder faglige og personlige relationer. Det sætter et naturligt præg på den måde, de driver bank på – over for kunder, medarbejdere og andre interessenter.

Læs mere

Ekstra Bladet

Ekstra Bladet samarbejder med Dansk Folkehjælp med at hjælpe udsatte familier i Danmark – gennem ex. indsamling til julehjælpen. Med 800.000 læsere leverer Ekstra Bladet dagligt journalistik til den danske befolkning med fokus på nyheder, afsløringer, sport og underholdning.

Læs mere