Forside > Personer

Årets Folkehjælper i 2019 var århusianske Ruth Andersen og hendes afdøde mand sognepræst Herluf Andersen fra Aarhus, for deres store arbejde med genbrug. 

Læs mere

Årets Folkehjælper i 2018 var TrygFonden Kystlivredning for deres store arbejde med at højne badesikkerheden i Danmark, deres forebyggende arbejde med at undgå badeulykker samt redning af nødstedte badegæster.

Læs mere

Prisen for Årets Folkehjælper i 20107 var Foreningen Globalnyt for deres store arbejde med at udgive fakta-baseret information om globale forhold, skabe indsigt og forståelse for danske humanitære indsatser og udviklingsbistand, hvor nyhedsformidlingen er båret af en frivillig indsats, og hvor journalister arbejder uegennyttigt.

Læs mere

Christian Have (født 6. juni 1954 i København) er kreativ direktør i Have Kommunikation, som han grundlagde i 1983 og frem til 2010 var direktør for.

Læs mere

Jakob Kjeldbjerg Jensen (født 21. oktober 1969) er en tidligere dansk professionel fodboldspiller og nuværende tv-vært på TV3.

Læs mere

Stig Elling (født 15. marts 1947 i Kongens Lyngby) er dansk erhvervsleder og salgsdirektør i Star Tour.

Læs mere

Mai-Britt Vingsøe Andersen (født 6. februar 1970 i Tårnby) er en dansk sanger, model samt radio- og tv-vært. Hun deltog som vært i adskillige fjernsynsprogrammer op igennem 1990’erne, og i slut 90’erne var hun med i musikgruppen Los Umbrellos. I dag er hun radiovært på Nova FM.

Læs mere

Kurt Ravn (født 29. december 1947 i Seest) er dansk skuespiller og sanger.

Læs mere

Camilla Martin Nygaard (født Camilla Martin 23. marts 1974), tidligere dansk badmintonspiller.

Læs mere

Vibeke Hartkorn (født 16. juli 1965 i Aalborg) er en dansk journalist, forfatter og tidligere studievært på TV Avisen.

Læs mere

Claus Holm er uddannet kok, smags- og produktudvikler og har en årelang erfaring fra restauranter verden rundt. Især kendt fra programmet Go’ appetit, men har medvirket i adskillige TV 2-programmer.

Læs mere

Årets Folkehjælper i 2016 var Folkebevægelsen mod Ensomhed or deres store arbejde med at samle civilsamfundet i kampen mod ensomhed og sætte særligt fokus på, hvordan ensomhed skal bekæmpes i fællesskab.

Læs mere

Årets Folkehjælper i 2015 var Langelands Hjertestarterforening for deres store indsats for at gøre tilgængeligheden til hjertestarter større på Langeland og andre steder i Regions Syddanmark.

Læs mere

Årets Folkehjælper i 2013 var Hus Forbi for deres store succes med at forene ønsket om at støtte en udsat målgruppe igennem principperne om ”hjælp til selvhjælp” med en socialøkonomisk virksomhed, som samtidig sætter fokus på hjemløse og udsattes levevilkår i Danmark.

Læs mere

Årets Folkehjælper i 2012 var 95-årige Grethe Stief fra Hellerup for sit forbilledlige engagement i forbindelse med Dansk Folkehjælps udviklingsarbejde i Afghanistan.

Læs mere

Årets Folkehjælper i 2010 var South African Samaritan Organisation (SASO) for deres store arbejde med forældreløse børn i Sydafrika.

Læs mere

Årets Folkehjælper i 2008 var Ekstra Bladet for deres fokus på fattige og udsatte familiers vilkår i Danmark.

Læs mere